گرفت خوابید لعنتی چرا انقد غرور داری چرا اینقد خودخواهی توهم مقصری ولی این طلبکاریت داغونم کرده بچه ها چیکار کنم مهم نباشه برام رفتارش خیلی ناراحتم دلم میخواد داد بزنم دلم میخواد بزنم یه چیزی بشکنم خالی بشم یه راه بدین خودمو خالی کنم
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
یه چیز بیخود ومسخره دیروز پیام دادم سرراهت خرید کن یه پیام پراز محبت حتی جواب نداد وقتی اومد خرید کرده بودخیلی بهم برخورد من اونهمه عشق تو کلماتم بود حداقل یه جواب خالی میداد داشتم جارو میزدم اومد بوسم کرد بغلم کرد ولی من بغض داشتم گفتم چرا جواب ندادی جواب بقیه رو که خوب میدی جارو رو هل دادم خورد به پسرم اونم گریه ش گرفت منم دعواش کردم همسر رفت تو فاز قهر و سکوت .همیشه همینجوریه قهر میکنه وقتی ناراحت میشه
هر مردی محبتو دوسداشتن رو یه جور بروز میده اونم اینجوریه اگر میشه باهاش صحبت کن بگو انقد دلم میخا ...
بارها بهش گفتم خودش هم میدونه ولی بازم انجام نمیده روز زن تولد سالگرد هیچکدوم البته هرچی بخوام برام میخره ولی کادو یه چیز دیگس اگه یه موقع هم چیزی بخره احساس میکنم فقط گرفته که من غر نزنم نه به خاطر خودم