2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122282 بازدید | 1878 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم باید برم اونجا شنبه برام وقت مشاوره روانشناسی و تغذیه بذاره و بقیه کارها اما نمیدونم چقدر طول میکشه همه این کارا.واقعا هم کلافه ام هم استرس دارم. آره اندوسکوپی خیلی بده من قبلا کردم .اخه بلا یه بار واسه کیسه صفرام لاپاراسکوپی شدم.
کلینیک رسول اکرم خیلی تمیز و مرتبه ،جلسه اول چهل ت باید ویزیت بدی دفترچتم ببر برات کلی ازمایش مینوىسن من اول از اونجا اقدام کردم ،منتها یه بدی داره باید چندماه تو نوبت عمل باشی
پس اونجا هم رفتی؟ با دکترای همون جا جراحی داری؟ نوبت که بله باید چند ماه باشم ولی اونجا بهم نوبت نمیده تو همون بیمارستان بایددکتر برام نوبت بذاره که سه شنبه میرم چون اول باید نامه دکتر رو میبردم اسناد پزشکی تایید کنه تا بتونم نوبت بگیرم که این کارو کردم فقط تاییده رو باید الان بدم به دکتر قاعدتا چند ماه دیگه وقتمه و تو این مذت باید ازمایشات و....انجام بدم و البته رسما تو ماه رمضان که نمیتونم ازمایش خواصی انجام بدم
وقت برای ازمایشات داری چون ازمایشارو واسه عمل میخان ،اونجا کسانی مثل شما اومده بودند که رفته بودن میلاداز اونجا اومده بودن رسول اکرم ،به نظرم ارزش داره ادم چند ماه ام تو نوبت باشه
یکی از اشناهامون پیش دکترخلج عمل کرده خیلی راضی هستش من خودم دکترپازوکی رو خیلى قبول دارم هجده تیرم رسول اکرم وقت دارم ازمایشام رو ببرم من اگه رسول اکرم بخاد چندماه بزارم تو نوبت میرم پیش خلج زودتر عمل کنم
آره روشنک جون واقعا ارزش داره من که این همه چاقی رو تحمل کردم اینم روش به هر حال بیمه شدم واسه همچین روزایی دیگه . البته دنبال بیمه تکمیلی هم هستم اگر بتونم جورش کنم خوب میشه . شاید اون وقت کمتر تو نوبت باشم. راستی روشنک جون کل هزینه ازمایشات و اندوسکپیت چقدر شد؟
امیدوارم با هرکس و هرجا جراحی میکنی برات خیر و خوب باشه عزیزم. راستی اونجا مشاور روانشناسی هم رفتی؟میدونی مراحلش چیه و چطوریه؟میدونی ترجیح میدم وقتی میخوام وارد یه جایی بشم از قبل اطلاعات کافی داشته باشم