2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122282 بازدید | 1878 پست
چهارشنبه رفتم نامه دکتر دارم که بدم به خانوم میر ولی خودش نبود همکارش گفت شنبه زنگ بزن ولی نوبتامون تا مرداد پره !!!!گفت شاید نامه داری بتونه زودتر نوبت بده. برای ازمایشات و اندوسکپی نمیشه از بیمه استفاده کرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو میلاد میخوام انجام بدم عزیزم ولی به کسای که تکمیلی داشتن پیشنهاد جاهای دیگه رو هم داد که اگر میخوان تو نوبت نمونن . رسول اکرم امکانات خیلی خوبی داره ولی واقعا رسیدگی پرستاراش خوب نیست برای همین سراغش نرفتم .
آره خوب شلوغ تره همون روزی که من رفتم مشاوره پیش دکتر پازوکی حدود 15 نفر دیگه هم غیر من بودن. دکتر مجبور شد ما رو بسپاره دست دکتر عبدالحسینی که برامون نامه بنویسه خودش بیمارای عمل شده رو چک کنه. ولی از این که دکتر خیلی خوبیه و با خداس خیالم راحته.