سلام
اینجا رو باز کردم که هرکس مثل من بای پس میخواد بکنه و یا اونایی که بای پس کردن به هم کمک کنیم و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.قبل از این ما تو تاپیکی بودیم که متاسفانه تعطیل شد برای همین لطفا چند نکته رو رعایت کنید اول این که از انرژی منفی وارد کردن به هم خودداری کنید .
دوم هرگز به هم توهین نکنید وگرنه با عرض معذرت پستتون پاک میشه ممنون.
چهارشنبه رفتم نامه دکتر دارم که بدم به خانوم میر ولی خودش نبود همکارش گفت شنبه زنگ بزن ولی نوبتامون تا مرداد پره !!!!گفت شاید نامه داری بتونه زودتر نوبت بده. برای ازمایشات و اندوسکپی نمیشه از بیمه استفاده کرد؟
تو میلاد میخوام انجام بدم عزیزم ولی به کسای که تکمیلی داشتن پیشنهاد جاهای دیگه رو هم داد که اگر میخوان تو نوبت نمونن . رسول اکرم امکانات خیلی خوبی داره ولی واقعا رسیدگی پرستاراش خوب نیست برای همین سراغش نرفتم .
آره خوب شلوغ تره همون روزی که من رفتم مشاوره پیش دکتر پازوکی حدود 15 نفر دیگه هم غیر من بودن. دکتر مجبور شد ما رو بسپاره دست دکتر عبدالحسینی که برامون نامه بنویسه خودش بیمارای عمل شده رو چک کنه. ولی از این که دکتر خیلی خوبیه و با خداس خیالم راحته.
به من گفت اب خاستی بخور نخاستی نخور سحر اب وچای زیادبخور صبحش برو انجام بده ،اتاق خصوصی فکرنکنم بدن چون تو بخش تحقیقاتش انجام میدن ،نگفت چند روز بیمارستان نگه میدارن؟؟