2777
2789
عنوان

کج شدن پای نوزاد

916 بازدید | 18 پست

سلام بچه داداشم ۸روز ب نیا اومده اما مچ پاهاش کج شدن ب سمت داخل میشه یه دکترخوب معرفی کنید

ما بخشیـــــــدیم کــہ دیگہ پیـــــش خــــدا هم بــــاشما ملاقاٺ نداشٺہ باشیــــم😏✌
راه که افتاد دکتر کفش مخصوص میده صاف میشه البته الانم معلوم نیست ويتامين دی بخوره احتمالا صاف میشه

تاحالا همچین موردی دیدی

ما بخشیـــــــدیم کــہ دیگہ پیـــــش خــــدا هم بــــاشما ملاقاٺ نداشٺہ باشیــــم😏✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزاده من که گچ گرفتن پاهاشو باید بره دکتر حتما

الان دیگ کلا خوب شده .چندبارگچ گرفتن توچندمدت خوب شد

کلاب فوته یا پاچنبری بهش گفته میشه 

با عمل حل میشه

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی