2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیر گرفتم برای یبوست

انجیر بخیسون تو شیر بخور عالیه

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
اخه گفتن سمی

بعدشم گفتن شایعست!

کلا خوردنش بهتر از نخوردنشه!

کلا ایرانیا سرانه مصرف لبنیاتشون پایین و این خیلی بده!

منم شوهرم اینو شنیده بود ۴ روز واسم شیر نخرید!آخرش دعواش کردم رفت خرید!

[QUOTE=121875126]عزیزم شیر محلی خطرناکه برایالم

من خوردم و پسرم سالم 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خوب میجوشوندید؟

طبیعتا اون شیر هارو باید جوشاند 😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من مثل همیشه میخورم گاهی شیر هست میخورم نیست هم بیخیال

سخت نگیر

ولی شوهرم میگه دکتر به زن همکارش گفته این یه باور غلطه که شیر تو بارداری کلسیم رو تامین میکنه

حالا این دکتره که میگم خیلی معروفه و کلا نوبت گرفتن پیشش خیلی سخته؛دکتر خیلی خوبیه و با تجربه

ولی در کل من همه چی میخورم شیر،ماست،دوغ و کره خیلی زیاد،بستنی،پنیر

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400