2777
2789

خیلی زیاد. عاشق شیر و ماست شده بودم. در حالت عادی اینجوری نیستم. ولی اون دوره روزی ۳،۴ تا لیوان میخوردم. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم میخوردید شیر

الان نه ب اندازه اونموقع ولی اره میخوریم دخترمم دوس داره

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

اگه نمیتونی بخوری بجاش پنیروماست و بستنی بخور.

یه لیوان بستنی.یه لیوان ماست .یه قوطی کبریت پنیر.معادل هستن

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

سلام ببخشید اومدم تابیکت استارتر جون یه سوال داشتم من سر دخترم از مرغ و ماهی و گوشت حالم به هم می‌خورد و حالت تهوع میگرفتم ولی الان فهمیدم 5 هفتمه و عاشق بوی ماهی کباب گوشتم مرغ کله باچه دلیلش چیه؟؟ 

الان نه ب اندازه اونموقع ولی اره میخوریم دخترمم دوس داره

اخه گفتن سمی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
شیر اتفاقا ملین هست.ماست یوبسی میاره. شیر در مواقع برون روی ممنوعه!

دکتر من گفت زیاد نخور یوبس میشی ☹

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
سلام ببخشید اومدم تابیکت استارتر جون یه سوال داشتم من سر دخترم از مرغ و ماهی و گوشت حالم به هم می‌خو ...

وای منم حالم از مرغ بهم میخوره 

دلیلش نمیدونم ابجی گلم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
اخه گفتن سمی

محلی میگیره شوهرم همیشه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶