2789
ب نظم الان ی برو تو نخش خیلی طول میکشه  .اونوقت همین ک بگیره  خیلی سخته

متوجه نشدم

یعنی الان برم دنبالش؟؟

دخترم هنوزپنج ماهشه

خیییییییلی زوده واسه سومی خیلی

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد خودم.😊بعد خانواده شوهرمم پسر براشون مهمه .ولی من نمیمونم رو دوتا حداقل ۴ تا

وای خونواده شوهرونگوانقداسترس داشتم که خونواده شوهرم بهم تیکه میندازن که دوباره دخترم شده

چون پسردوست بودن

ولی دیدم نه خیلی بافرهنگ ترازاون چیزی که فک میکردم باهام رفتارکردن

اونابیشترارخودم ذوق بچموداشتن

جدددییئ؟؟؟دوتای بعدیوچی میخوای؟؟؟؟

اوناچی باشن؟؟؟

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
وای خونواده شوهرونگوانقداسترس داشتم که خونواده شوهرم بهم تیکه میندازن که دوباره دخترم شده چون پسردو ...

منم خانواده شوهرم خیلی دوس دارن ولی اینجوری نیستن ک ب روم بیارن فامیلم هستن.دوتا پسر دوتا دختر.شایدم س تا پسر😊

پیشنهاد خودم.😊بعد خانواده شوهرمم پسر براشون مهمه .ولی من نمیمونم رو دوتا حداقل ۴ تا

چندسالته؟؟؟؟

حالامن انقدحساس بودم میگفتم دومیم اگه پسرمیشه میخوام که دیگه بچه نیارم تموم شه

ولی الان مجبورم بخاطرپسرسه تاش کنم

منم خانواده شوهرم خیلی دوس دارن ولی اینجوری نیستن ک ب روم بیارن فامیلم هستن.دوتا پسر دوتا دختر.شایدم ...

آره دیگه راهشوفهمیدی😆

من لکه بینی نداشتم . روز 12 انتقالم بیبیم مثبت شد . هنوز ازمایش ندادم توکل بخدا . ان شاء الله بمونه ...

بله پلی کیستیک دارم شوهرمم مورفولوزی و تحرکش 0 بود

و خدایی که به شدت کافیست ... 
دختر دومت رو نگاه میکنی خجالت نمیکشی 

وابراچی خجالت بکشم😒😒😒

پسرخواستن جرمه؟؟؟

دخترامودوس دارم درکنارش پسرم میخوام

نکنه تومیخوای نونشوبدی زورت اومد؟