دیرین مدیر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 24 عنوان Ivf | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 49 پست سلام .چند روز بعداز انتقال جنین لانه گزینی انجام میشه 1398/11/08 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 ب نظم الان ی برو تو نخش خیلی طول میکشه .اونوقت همین ک بگیره خیلی سخته متوجه نشدمیعنی الان برم دنبالش؟؟دخترم هنوزپنج ماهشهخیییییییلی زوده واسه سومی خیلی کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
دیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 24 متوجه نشدم یعنی الان برم دنبالش؟؟ دخترم هنوزپنج ماهشه خیییییییلی زوده واسه سومی خیلی اهاااا ن فک کردم دخترت بزرگه
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 پیشنهاد خودم.😊بعد خانواده شوهرمم پسر براشون مهمه .ولی من نمیمونم رو دوتا حداقل ۴ تا وای خونواده شوهرونگوانقداسترس داشتم که خونواده شوهرم بهم تیکه میندازن که دوباره دخترم شدهچون پسردوست بودنولی دیدم نه خیلی بافرهنگ ترازاون چیزی که فک میکردم باهام رفتارکردناونابیشترارخودم ذوق بچموداشتنجدددییئ؟؟؟دوتای بعدیوچی میخوای؟؟؟؟اوناچی باشن؟؟؟ کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 اهاااا ن فک کردم دخترت بزرگه اولیم۶سالشه دومیم پنج ماهش کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
دیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 24 وای خونواده شوهرونگوانقداسترس داشتم که خونواده شوهرم بهم تیکه میندازن که دوباره دخترم شده چون پسردو ... منم خانواده شوهرم خیلی دوس دارن ولی اینجوری نیستن ک ب روم بیارن فامیلم هستن.دوتا پسر دوتا دختر.شایدم س تا پسر😊
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 پیشنهاد خودم.😊بعد خانواده شوهرمم پسر براشون مهمه .ولی من نمیمونم رو دوتا حداقل ۴ تا چندسالته؟؟؟؟حالامن انقدحساس بودم میگفتم دومیم اگه پسرمیشه میخوام که دیگه بچه نیارم تموم شهولی الان مجبورم بخاطرپسرسه تاش کنم کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 منم خانواده شوهرم خیلی دوس دارن ولی اینجوری نیستن ک ب روم بیارن فامیلم هستن.دوتا پسر دوتا دختر.شایدم ... آره دیگه راهشوفهمیدی😆 کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 کجارفتی واسه آی وی اف؟راهنمایی کن ثواب میکنی کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
دیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 24 چندسالته؟؟؟؟ حالامن انقدحساس بودم میگفتم دومیم اگه پسرمیشه میخوام که دیگه بچه نیارم تموم شه ولی ال ... ۲۲ سالمه
دیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 24 کجارفتی واسه آی وی اف؟ راهنمایی کن ثواب میکنی من اهوازم .تو کجایی
×mona× عضویت: 1395/06/09 تعداد پست: 10309 من لکه بینی نداشتم . روز 12 انتقالم بیبیم مثبت شد . هنوز ازمایش ندادم توکل بخدا . ان شاء الله بمونه ... بله پلی کیستیک دارم شوهرمم مورفولوزی و تحرکش 0 بود و خدایی که به شدت کافیست ...
sdelaram عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1773 چقددددررررکارخوبی کردی آفرین بهت منم یه دخترداشتم پارسال همین موقع هارفتم دکتربرارژیم...نگوقبلش نا ... دختر دومت رو نگاه میکنی خجالت نمیکشی
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 دختر دومت رو نگاه میکنی خجالت نمیکشی وابراچی خجالت بکشم😒😒😒پسرخواستن جرمه؟؟؟دخترامودوس دارم درکنارش پسرم میخوامنکنه تومیخوای نونشوبدی زورت اومد؟ کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...