maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 عنوان راهنمایی 67 بازدید | 3 پست سلام دوستان کسی بوده تنبلی تخمدان داشته باشه وبامصرف قرص متفورمین دوفاستون بارداربشه البته م. قصدبارداری ندارم ولی منظم شدنش حتمیه? خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘 1398/11/08 | 18:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadeseh_خانم عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3145 من دارم سه ماه قرص متفورمین گلای واتس خوردم ب همراه قرصای دیگه این ماه قرصام تموم شد قصدبارداریم ندارم خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 من دارم سه ماه قرص متفورمین گلای واتس خوردم ب همراه قرصای دیگه این ماه قرصام تموم شد قصدبارداریم ندا ... منظم شد پریودیت خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
mohadeseh_خانم عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3145 منظم شد پریودیت گلم تااین ماه ک قرص میخوردم اره تقریبامهم ماه بعده ک بدون قرص قرارع بشم خودمم خیلی استرس دارم من نزدیک شیشصد شد داروهام دیگه شوعرم قبول نمیکنه ببرتم دکتر اگه نشم😔 خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃