2777
2789

من بدون پیاز میپزم 

سیب زمینی تفت میدم بعد رب و ادویه و زردچوبه و نمک میزنم 

بعد برنج می ریزیم مثل کنه میپزم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اگه باگوشت میخای درست کنی. من خودم همیشه ی رون مرغ سرخ میکنم پیازداغ. رب واینااب میریرم مبذارم ی ساعت بپزه بعد ک آبش نصف شد برنجارونیشورم میریزم توش نیم پز ک شد آبش کم شد دمکنی مبذاری روش

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بدون پیاز میپزم  سیب زمینی تفت میدم بعد رب و ادویه و زردچوبه و نمک میزنم  بعد برنج می ...

گوجه چی نمیزنید؟

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 

من پیاز داغ درست میکنم بعد یه گوجه ریز ریز کن ،بریز توش بعد نمک وفلفل وزردچوبه بزن وتفت بده ،بعد به برنجی که میخوای کته کنی ،زمانیکه هنوز ابش کاملا خشک نشده،اونا رو اضافه کن ودم کن،من خودم اینجوری خیلی دوست دارم مخصوصا با ماست وخیارعاشقشم،اما چون شوهرم دوست نداره بهش گوشت چرخی هم اضافه میکنم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
اگه باگوشت میخای درست کنی. من خودم همیشه ی رون مرغ سرخ میکنم پیازداغ. رب واینااب میریرم مبذارم ی ساع ...

ممنون عزیزم 

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 
گوجه چی نمیزنید؟

نه من رب میزنم چون رنگ ربو بیشتر دوست دارم

میتونی همراه سیب زمینی پوره گوجه بریزی و تفت بدی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من گوجه سرخ میکنم برنجم حالت کته میپزم موقع دم دادن برنج گوجه ها رو که سرخ کردم میریزم قاطی برنجا همین خوشمزه میشد واسه دخترم وقتی تازه غذایی شده بود یکی دوبار درست کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من پیاز داغ درست میکنم بعد یه گوجه ریز ریز کن ،بریز توش بعد نمک وفلفل وزردچوبه بزن وتفت بده ،بعد به ...

به به ممنون از لطفت که جواب دادی😘😘😘😘

من گوجه سرخ میکنم برنجم حالت کته میپزم موقع دم دادن برنج گوجه ها رو که سرخ کردم میریزم قاطی برنجا هم ...

انشالله یکی منم خوب دربیاد دفعه اولمه ممنون عزیزم کهذجواب دادی

نه من رب میزنم چون رنگ ربو بیشتر دوست دارم میتونی همراه سیب زمینی پوره گوجه بریزی و تفت بدی

چشم عزیزم ممنون

انشالله یکی منم خوب دربیاد دفعه اولمه ممنون عزیزم کهذجواب دادی

ان شاءالله باب طبعتون باشه

قربون قلب مهربونت  😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم