اگه باگوشت میخای درست کنی. من خودم همیشه ی رون مرغ سرخ میکنم پیازداغ. رب واینااب میریرم مبذارم ی ساعت بپزه بعد ک آبش نصف شد برنجارونیشورم میریزم توش نیم پز ک شد آبش کم شد دمکنی مبذاری روش
خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
من گوجه سرخ میکنم برنجم حالت کته میپزم موقع دم دادن برنج گوجه ها رو که سرخ کردم میریزم قاطی برنجا همین خوشمزه میشد واسه دخترم وقتی تازه غذایی شده بود یکی دوبار درست کردم