2777
2789
اره دیگه .واقعا نمیدونستی؟؟یکی از اولین ساندویج هاست که ساندویجی میفروشه

اخه من اصلا تو منوی ساندویچیا ندیدم تا حالا 

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم😶آخه ماکارونی ساندویچش چه جوری میشه آخه ...انگار داری با نون ماکارونی میخوری وای میترکونه آدمو😶😶😄😄

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم شوهرم میگه دوران مدرسه میخریدن خوشمزه بوده ولی ماکارانی هاش نازک تر از الانی ها بوده

اره .ما هم اون موقع میخوردیم.ولی واسه ما ماکارونیش همینجور درشت بود

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
برید نانوای لواش میپزن بگید نون برا سمبوسه میخوام فقط یه دور میپزن یکم خمیر تره 

همون لواشای پخته هم میشه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ما موقعی که نوجوان بودیم میخوردیم اون موقع خیلی رو مد بود وهمه میخوردن.الان هم هر از گاهی هوس میکنم ومیخورم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
منم شوهرم میگه دوران مدرسه میخریدن خوشمزه بوده ولی ماکارانی هاش نازک تر از الانی ها بوده

الان هم ماکارونیای نازک هس روشونو نگاکنید نوشته اندازشو ۱.۲....۱.۴..نازکشم هس

همون لواشای پخته هم میشه 

اره.خوب هم در میاد من با لواش های پخته درست میکنم.یا نون های کیلویی

بله نواری برش میدی مواد میزاری داخلش سرخش میکنی 

من به شکل مربع برش میدم موادمو میزارم به شکل مثل میپچم