منم😶آخه ماکارونی ساندویچش چه جوری میشه آخه ...انگار داری با نون ماکارونی میخوری وای میترکونه آدمو😶 ...
برام جالب بود اینجا بعضی ها نمیدونستن ساندویج ماکارونی داریم خوشمزه هستش گلم امتحان کن.اره دیگه نون وماکارونی هستش.توش کاهو.وخیار شور وگوجه میزارن .من بعضی وقتا فاز میگیرم خونه با ماکارونی نون میخورم.دوست دارم
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
چشمم حتما ...میگم ماکارونی رو که همیشه درست میکنیم درست کنم بعد بزارم لایه نون باگت؟؟من ماکادونی درس ...
اره اونم خوب میشه لای نون باگت بزاری منم با سالاد خیلی دوست دارم .ولی ساندویجی بری یه مزه دیگه داره .نمیدونم چیکار میکنن که اینقدر خوشمزه میشه ؟؟البته اون هم بد وخوب داره .باید یه جای خوب بخوری ومزه واقعیش رو متوجه بشی گلم
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
آره درسته ....من فلافل خیلی جاهارو امتحان کردم الان فقط یدونا ساندویچی هس فلافلاش خوشمزه تره فقط اونجا میخوریم فلافل ...همبرگر وکالباس برشته با پنیر هم یه ساندویچی دیگه خوشمزه داره میخوریم ...واسه هرکدوم یه جایی رو پیدا کردیم ...مثلا ماهی رو یه رستوران ...کبابم یکی دیگه😄😄
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍