2777
2789
من جهان میگیرم نازک ترین ماکارانیه بعضی مواقم با سوپ درشت ها درست میکنم 

من مانا میخرم اما درشترینشو میگیرم نازکا حواست نباشه خمیر میشن😄آخه سوپ خودش رشته داره ..رشته سوپ

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم😶آخه ماکارونی ساندویچش چه جوری میشه آخه ...انگار داری با نون ماکارونی میخوری وای میترکونه آدمو😶 ...

برام جالب بود اینجا بعضی ها نمیدونستن ساندویج ماکارونی داریم خوشمزه هستش گلم امتحان کن.اره دیگه نون وماکارونی هستش.توش کاهو.وخیار شور وگوجه میزارن .من بعضی وقتا فاز میگیرم خونه با ماکارونی نون میخورم.دوست دارم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام جالب بود اینجا بعضی ها نمیدونستن ساندویج ماکارونی داریم خوشمزه هستش گلم امتحان کن.اره دیگه نون ...

چشمم حتما ...میگم ماکارونی رو که همیشه درست میکنیم درست کنم بعد بزارم لایه نون باگت؟؟من ماکادونی درست میکنم با سالاد کاهو خیلی خوشمزه میشه فکرکنم همینارو بزارم تو نون باگت بشه ساندویچ ماکارونی😄😄 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اا اینجایی 😄😄قربونت....چه خبرا ؟ تنهایی

ن اومدم خونه ی مامانم 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
آهان برای همین تو نی نی سایتم حضورت کم شده😄😄😄خوش بگذره

😛😛😛😛

ممنون

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
زشته زبونت بکن تو دختر گنده😄😄😄

🤪🤪🤪🤪🤪

شکلک هات نمیفته😝😝😝😜😜

از تاپیک مردم بیا بیرون 😆😆

چشمم حتما ...میگم ماکارونی رو که همیشه درست میکنیم درست کنم بعد بزارم لایه نون باگت؟؟من ماکادونی درس ...

اره اونم خوب میشه لای نون باگت بزاری منم با سالاد خیلی دوست دارم .ولی ساندویجی بری یه  مزه دیگه داره .نمیدونم چیکار میکنن که اینقدر خوشمزه میشه ؟؟البته اون هم بد وخوب داره .باید یه جای خوب بخوری ومزه واقعیش رو متوجه بشی گلم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اره اونم خوب میشه لای نون باگت بزاری منم با سالاد خیلی دوست دارم .ولی ساندویجی بری یه  مزه دیگه ...

آره درسته ....من فلافل خیلی جاهارو امتحان کردم الان فقط یدونا ساندویچی هس فلافلاش خوشمزه تره فقط اونجا میخوریم فلافل ...همبرگر وکالباس برشته با پنیر هم یه ساندویچی دیگه خوشمزه داره میخوریم ...واسه هرکدوم یه جایی رو پیدا کردیم ...مثلا ماهی رو یه رستوران ...کبابم یکی دیگه😄😄