2777
2789
دم پختک را ما با ماش یا مرغ یا گوشت یا بوقلمو درست میکنیم که گوشتش از همه خوشمزه تره

من ماش رو با گوشت چرخ کرده درست میکنم میریزم تو برنج کته درست میکنم خوشمزه میشه با سالاد شیرازی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

فردا تعطیله؟؟؟؟؟

اره شهادته حضرت فاطمه هست

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناهار بیرون بودم ساندویج ماکارونی خوردم حالم  رو بد کرد اومدم خونه الان یه اب جوش ونبات وابل ...

ساندویچه ماکارانی مگه بیرونم دارن؟؟؟؟؟

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
خوب یه شبم شوهرامون غذا درست کنن😡😡😡

والا ولی شوهر من غذا که درست میکنه ایشالا ساعت دو شب شام میخوریم تا سه روزم اشپزخ نه تمیز میکنم

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
من ماش رو با گوشت چرخ کرده درست میکنم میریزم تو برنج کته درست میکنم خوشمزه میشه با سالاد شیرازی

من اب گوشت جدا میزارم گوشتش دنبه داشته باشه ماش و رب یا گوجه رنده شده را یکم تفت میدم میزارم میپزه کم اب میریزم بعد نمک میریزم اب گوشت میریزم توش بعدم برنج برنجش محلی باشه بهتره بعضی مواقم قاطب ماش لوبیا چشم بلبلی میریزم

ساندویچه ماکارانی مگه بیرونم دارن؟؟؟؟؟

اره دیگه .واقعا نمیدونستی؟؟یکی از اولین ساندویج هاست که ساندویجی میفروشه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من اب گوشت جدا میزارم گوشتش دنبه داشته باشه ماش و رب یا گوجه رنده شده را یکم تفت میدم میزارم میپزه ک ...

آهان فکرکنم خوشمزه میشه امتحانش میکنم میسی خواهری

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍