گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
عاااالین من که کسی از اونا برام بیاره خیلب روحیه ام عالی میشه و خوشحال میشم و تاره از طرف هم یه خاطره ی خوب توی ذهنم می مونه
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
یه ایده برا کادوت ، از این بادکنک ها که داخلش کاغذ هست بخر بعد پولاتو بکن داخلش بعد بادش کن مثلا اگه میخوایی پول زیاد بدی چند تا پنجاهیی بگیر هر پنجاهیی داخل یه بادکنک بعد همشونو به هم وصا کن ربان یا صورتی یا آبی ببند بستگی به جنسیتش داره.
من خودم برا یه بنده خدایی که دختر زایمان کرده بود پنج تا گیف پروانه با نمد درست کردم بعد پولامو لوله کردم پشت گیفا چسبوندم بعد همشونو دسته کردم تزیین کردم رولان زدم طرف کلی ذوق کرد