2777
2789
عنوان

مهمونی نی نی

92 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

جاریم زایمان کرده و فردا ناهار خونواده خودش و خونواده همسرم رو دعوت کرده که کلا 15نفریم

جشن بزرگش قراره عید باشه 

میخوام شیرینی تر بگیرم

لازمه بادکنک و اینجور چیزا هم بگیرم؟؟؟

اینم بگم رابطمون خیلی نزدیکه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخر خوشحال میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
از این فویلیا خوبه؟با ریسه

عاااالین  من که کسی از اونا برام بیاره خیلب روحیه ام عالی میشه و خوشحال میشم و تاره از طرف هم یه خاطره ی خوب توی ذهنم می مونه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
عاااالین  من که کسی از اونا برام بیاره خیلب روحیه ام عالی میشه و خوشحال میشم و تاره از طرف هم ی ...

پس بگیرم 

واسه بک گراند عکس هم خوب میشه اون ریسه ها

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

یه ایده برا کادوت ، از این بادکنک ها که داخلش کاغذ هست بخر بعد پولاتو بکن داخلش بعد بادش کن مثلا اگه میخوایی پول زیاد بدی چند تا پنجاهیی بگیر هر پنجاهیی داخل یه بادکنک بعد همشونو به هم وصا کن ربان یا صورتی یا آبی ببند بستگی به جنسیتش داره.

من خودم برا یه بنده خدایی که دختر زایمان کرده بود پنج تا گیف پروانه با نمد درست کردم بعد پولامو لوله کردم پشت گیفا چسبوندم بعد همشونو دسته کردم تزیین کردم رولان زدم طرف کلی ذوق کرد