2777
2789
عنوان

پدرشوهر

245 بازدید | 12 پست

منوشوهرم وپدرشوهرم وزن دومش (زن اولش قبل اینکه من عقد کنم فوت کرده)بابرادرشوهروجاریم تویه ساختمونیم،سال اول ازدواجم ۵ ماه بود عروسی کرده بودم پدرشوهرم با برادرشوهرمو زنشوجاریم بچه برادرشوهرم رفتند مشهد تامیرسیدن زنگ زدن من شاموپختم بیان خونه من،برای دختراش وبچه هاشونوپسربرادرشوهرم وطایفه زنش همگی سوغات اورده بود ولی بمن نه،۳ماه قبلش منوشوهرم رفته بودیم برای خودشوزنشوبقیه سوغات خریدیم؛همه خرج عروسی شوهرم داد واین طبقه وی که توش زندگی میکنیم شوهرم خودش درست کردیادش میفتم ازش بدم میاد 

کرمانی هستی؟

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

داری از چند سال قبل حرف میزنی؟

من و داداشم تابستون دعوامون شد در حد کتک!

باهم قهر بودیم، پریشب تو خونه بابام بهش گفتم میدونم قهرم باهات ولی نمیدونم چرا! اونم گفت منم هر چی فکر میکنم نمیدونم تو چته 😐

هیچی دیگه باهم آشتی کردیم.

کینه فقط خودِ آدمو میکُشه و بس....

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
برادرفرق داره منم قهرنیستم باهاشون یادم میفته ناراحت میشم چکارکنم

عزیزم من مقایسه نکردم،فقط برات مثال زدم.

حتی با جاریمم همینطورم.

برات سوغاتی نیاوردن که نیاوردن مگه دور از جونت محتاجی؟

شما هم دفعه بعدی رفتی سفر واسه هیچکس سوغات نیار.

در کل کارای زیادی واسه اطرافیانت انجام نده که توقعت بره بالا و اینجوری حرص بخوری.

ریلکس باش و با بقیه متعادل باش.

اما فداکاری هم نکن.

هیچکس مهم تر از خودت نیست

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم من مقایسه نکردم،فقط برات مثال زدم. حتی با جاریمم همینطورم. برات سوغاتی نیاوردن که نیاوردن مگ ...

بله میدونم فقط یاداوایل ازدواجم میفتم یوقتا ناراحت میشم البته الان دیگه تجربم رفته بالا فهمیدم خوبی هم اندازه داره همون زن دوم پدرشوهرم رو بدم کارای خونشو میخاد بندازه گردن من پرو'ولی نباید رو دادبهشون درست میگی