2777
2789
عنوان

استوری از لج شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 54184 بازدید | 813 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تن فردوسی رو توگور می لرزونی آخه؟هی دهنمو کج وکوله کردم تا  نصف امضاتم بیشترخونده نشد

😂😂بزار بلرزه بنده خدا چنساله همینطوری صاف خابیده.

راحته خوندش ک حروفارو جابجا کن

مثلا احل=اهل

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
از کجا دیدی؟؟ اون پسر قد بلنده تولدشه دختره منم پسره بغلیش اشکانه

سلام ژیلوان من تازه باهات آشنا شدم رفتم اون کاربری و از اولین تاپیکت خوندم انگار داشتم رمان میخوندم ازدواجتو داستان زندگیتو همه رو خوندم تا رسیدم اینجا ایول دمت گرم خیلی قوی هستی هروقت اومدی عکس خودتو الف رو بذارمنم ببینم لطفا

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود