2777
2789
عنوان

استوری از لج شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 54184 بازدید | 813 پست

انگاری ابراز علاقس😂😂😂

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
چرا؟😞 خب از قیمتش میفته کاش ۲۰۶ رو ازش بگیری از خط ۱۱ استفاده کنه 😶

سکته میکنه

شنیدم شنیدم با ماشین داداشش میاد دانشگاه حالا مطمئنم نیستم

به گریه وسط شعرهای سعدی ؛ به چای خوردن تو پیش آدم بعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی چند شب باهاش آبمیوه هایی که وقتی شیفتی میخوری رو بخری 😁😁😁

احسنت 

یه دو سه تا انرژی زا میتونم باهاش بخرم

یا پول املت فردا با همکلاسیام میشه

بابا جراحی ها همین که بهت تبریک گفتن خیلیه  خیلی ها آرزو شونه جراح باشن  مثبت_اندیشی/# ...

اره بابا همین که از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰  به جای این که اتاق عمل باشیم ت  امفی تئاتریم خودش تبریکه بابا

سکته میکنه شنیدم شنیدم با ماشین داداشش میاد دانشگاه حالا مطمئنم نیستم

واه واه واه پس اونموقع که شما با ۲۰۶ میرفتی دانشگاه ایشون ماشین شما رو سوار میشد چییییییییییییی؟ 😬😬😬😬😬کاملا حرصم گرفتتتتتتت😟

سرسوئیچی بودن من خیلی معروفه ها 😦

خدایا آشنا نیاد این تاپیک 😐

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

حالا مطمئن نیستم خودم ندیدم

بابا اون موقع که باهم بودیم خیلی با ۲۰۶ میومد و میرفت ولی الان مثکه بهش برخورده، چون تو مجردیش ماشینش بهتر از ۲۰۶ بود

بچه ها از همین الان داره چشام میره ، خیلی خستم، احساس میکنم خوابم میگیره، اتند میبینه شاکی میشه دوباره تنبیهم میکنه نگهم میداره بیمارستان ، از پرواز جا میمونم سفر کنسل میشه

کاش قبول نمیکردی خونه رو بهش بدی 😞

البته این خونه ایی که توشیم اون خونه خودمون نیست

خونه خودمون فقط موقعیتش خوب بود وگرنه زیاد جالب نبود

البته این خونه ایی که توشیم اون خونه خودمون نیست خونه خودمون فقط موقعیتش خوب بود وگرنه زیاد جالب نب ...

منظورم اینکه کاش ایشون سهمشو به نام شما میزد نه شما به نام ایشون😶😶😶