2777
2789
نه 😭😭😭😭😭😭😭 اما تا عید انشالله ، الان اقدامیم و مشکلیم نداریم شکر خدا  تازه شوهرمو ندید ...

اخی درمورد شوهرت گفتی خندم گرف 😄اخه شوهر خودمم همینه دیشب بهم میگف دنیا بیاد میخورمش😍😍من اصلا بچه دوسنداشتم ولی خودمو متقاعد کردم ک یه بچه بیارم از وقتی شرو کرده به لگد زدن شده دنیام اصلا اونروزارو ک بچه دوسنداشتم یادم نمیاد خیلی عاشقش شدم بخاطرش حاظرم هرچی ک یروزی همه زندگی و هدفم بود بذارم کنار این حال و مدیون شوهرمم ک راضیم کرده بود انشا.. تا عید تاپیک بارداریتو بزنی😘منم مشکلی نداشتم بعد از6 ماه اقدام باردارشدم فقططططط اصلااااا استرس نداشته باش موقع اقدام 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
 اخی درمورد شوهرت گفتی خندم گرف 😄اخه شوهر خودمم همینه دیشب بهم میگف دنیا بیاد میخورمش😍😍من اص ...

خوبه که شوهرا خودشون اصرار داشته باشن برای بچه و شوقشو

منم نمیخواستم از ترس اما کلی باهام حرف زد ، بالاخره راضی شدم ، تازه میام اینحا دلم ضعف میره برا بچه ، موندم اون ۹ماهو چجوری طاقت بیارم 😀😀

الهی تو هم نی نی نازتو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی درمورد شوهرت گفتی خندم گرف 😄اخه شوهر خودمم همینه دیشب بهم میگف دنیا بیاد میخورمش😍😍من اص ...

اوووه کجاشو دیدی بزار بیاد

بخدا ی ساعت بچمو ندیدم کلی گریه کردم انگار ی چیزمو گم کرده بودم

عزیزم😍😍😍ای جان ایشالاه دو قلو باشن😂😂

وای آره ایشالله 

ما از خدامونه اتفاقأ 😍😍😍😍😍😍

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
😂😂خوشبحالتون اقدام میکنین..من ناخاسته و‌بی خبر😂

ما کلأ به رابطه امون میگیم اقدام 😀😀😀😀😀😀

حالا نه صرفأ برای بارداری 😉😉

اما هفته دیگه میخوام برم دکتر زنان ببینم چیا میگه برای تعیین جنسیت و اینا

خوبه که شوهرا خودشون اصرار داشته باشن برای بچه و شوقشو منم نمیخواستم از ترس اما کلی باهام حرف زد ، ...

اره واقعا اینکه خود شوهر بخواد واقعا خیلی خوبه باعث میشه از وظیفش کوتاهی نکنه.. خیلی خوبه ک شمام راضی شدی مادرشدن واقعا حس قشنگیه. 

اوووو تازه اوایل بارداری یکم قابل تحمله بعد که ب آخراش میرسی واقعا خیلییی سخته و غیر قابل تحمل دوسداری فقط این روزا بگذره و زودتر بغلش بگیری... 

از ته دلم میخاد تا ماه بعد ی نی نی خوشگل خدا تو شکمت بذاره وبا همسرت لذتشو ببری😍

ممنون دوستم😍😍😍

اره واقعا اینکه خود شوهر بخواد واقعا خیلی خوبه باعث میشه از وظیفش کوتاهی نکنه.. خیلی خوبه ک شمام راض ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت ، واقعأ دلم یه حسی شد متنتو خوندم😍😍😍😍😍😍😍

انشالله که خدا به همه جوونامون دل شاد کنه

اوووه کجاشو دیدی بزار بیاد بخدا ی ساعت بچمو ندیدم کلی گریه کردم انگار ی چیزمو گم کرده بودم

واااای الهییییی😍😍😍چه حس قشنگییی کی میخاد بیاد بیرون منم بغلش بگیرم😍انشا.. خدا نی نیتو حفظ کنه و نامدار باشه... 

انشا.. همه اونایی ک منتظرن لذت مادرشدن و خیلی زود بچشن

😂😂خوشبحالتون اقدام میکنین..من ناخاسته و‌بی خبر😂

جدی میگی 😂😂خب اینطوری نه استرس اقدام داشتی نه هیچی ریلکس شب با حال خوب خوابیدی نی نی ام خودشو تو شکمت جاکرد😂😍

مرسی عزیزم از دعای قشنگت ، واقعأ دلم یه حسی شد متنتو خوندم😍😍😍😍😍😍😍 انشالله که خدا به همه جوون ...

خواهش میکنم 😍😍😍 مادر خیلییی خوبی میشی.. 

انشا.. همه یروزی باونچیزی ک میخان برسن

خواهش میکنم 😍😍😍 مادر خیلییی خوبی میشی..  انشا.. همه یروزی باونچیزی ک میخان برسن

انشالله ...