2777
2789
نه 😭😭😭😭😭😭😭 اما تا عید انشالله ، الان اقدامیم و مشکلیم نداریم شکر خدا  تازه شوهرمو ندید ...

اخی درمورد شوهرت گفتی خندم گرف 😄اخه شوهر خودمم همینه دیشب بهم میگف دنیا بیاد میخورمش😍😍من اصلا بچه دوسنداشتم ولی خودمو متقاعد کردم ک یه بچه بیارم از وقتی شرو کرده به لگد زدن شده دنیام اصلا اونروزارو ک بچه دوسنداشتم یادم نمیاد خیلی عاشقش شدم بخاطرش حاظرم هرچی ک یروزی همه زندگی و هدفم بود بذارم کنار این حال و مدیون شوهرمم ک راضیم کرده بود انشا.. تا عید تاپیک بارداریتو بزنی😘منم مشکلی نداشتم بعد از6 ماه اقدام باردارشدم فقططططط اصلااااا استرس نداشته باش موقع اقدام 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
 اخی درمورد شوهرت گفتی خندم گرف 😄اخه شوهر خودمم همینه دیشب بهم میگف دنیا بیاد میخورمش😍😍من اص ...

خوبه که شوهرا خودشون اصرار داشته باشن برای بچه و شوقشو

منم نمیخواستم از ترس اما کلی باهام حرف زد ، بالاخره راضی شدم ، تازه میام اینحا دلم ضعف میره برا بچه ، موندم اون ۹ماهو چجوری طاقت بیارم 😀😀

الهی تو هم نی نی نازتو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی درمورد شوهرت گفتی خندم گرف 😄اخه شوهر خودمم همینه دیشب بهم میگف دنیا بیاد میخورمش😍😍من اص ...

اوووه کجاشو دیدی بزار بیاد

بخدا ی ساعت بچمو ندیدم کلی گریه کردم انگار ی چیزمو گم کرده بودم

عزیزم😍😍😍ای جان ایشالاه دو قلو باشن😂😂

وای آره ایشالله 

ما از خدامونه اتفاقأ 😍😍😍😍😍😍

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
😂😂خوشبحالتون اقدام میکنین..من ناخاسته و‌بی خبر😂

ما کلأ به رابطه امون میگیم اقدام 😀😀😀😀😀😀

حالا نه صرفأ برای بارداری 😉😉

اما هفته دیگه میخوام برم دکتر زنان ببینم چیا میگه برای تعیین جنسیت و اینا

خوبه که شوهرا خودشون اصرار داشته باشن برای بچه و شوقشو منم نمیخواستم از ترس اما کلی باهام حرف زد ، ...

اره واقعا اینکه خود شوهر بخواد واقعا خیلی خوبه باعث میشه از وظیفش کوتاهی نکنه.. خیلی خوبه ک شمام راضی شدی مادرشدن واقعا حس قشنگیه. 

اوووو تازه اوایل بارداری یکم قابل تحمله بعد که ب آخراش میرسی واقعا خیلییی سخته و غیر قابل تحمل دوسداری فقط این روزا بگذره و زودتر بغلش بگیری... 

از ته دلم میخاد تا ماه بعد ی نی نی خوشگل خدا تو شکمت بذاره وبا همسرت لذتشو ببری😍

ممنون دوستم😍😍😍

اره واقعا اینکه خود شوهر بخواد واقعا خیلی خوبه باعث میشه از وظیفش کوتاهی نکنه.. خیلی خوبه ک شمام راض ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت ، واقعأ دلم یه حسی شد متنتو خوندم😍😍😍😍😍😍😍

انشالله که خدا به همه جوونامون دل شاد کنه

اوووه کجاشو دیدی بزار بیاد بخدا ی ساعت بچمو ندیدم کلی گریه کردم انگار ی چیزمو گم کرده بودم

واااای الهییییی😍😍😍چه حس قشنگییی کی میخاد بیاد بیرون منم بغلش بگیرم😍انشا.. خدا نی نیتو حفظ کنه و نامدار باشه... 

انشا.. همه اونایی ک منتظرن لذت مادرشدن و خیلی زود بچشن

😂😂خوشبحالتون اقدام میکنین..من ناخاسته و‌بی خبر😂

جدی میگی 😂😂خب اینطوری نه استرس اقدام داشتی نه هیچی ریلکس شب با حال خوب خوابیدی نی نی ام خودشو تو شکمت جاکرد😂😍

مرسی عزیزم از دعای قشنگت ، واقعأ دلم یه حسی شد متنتو خوندم😍😍😍😍😍😍😍 انشالله که خدا به همه جوون ...

خواهش میکنم 😍😍😍 مادر خیلییی خوبی میشی.. 

انشا.. همه یروزی باونچیزی ک میخان برسن

خواهش میکنم 😍😍😍 مادر خیلییی خوبی میشی..  انشا.. همه یروزی باونچیزی ک میخان برسن

انشالله ...