2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 74 پست
خداکنه برام دعا کنید

نگران نباش منم اقدامیم اما سه روز بعد اقدامم دردسمت چپ زیر دلم کشاله ران ترشح اومد سراغم الانم سینه هام متورم دردناک زیر دلم ی نقطه منقبض میشه ی کوچولو حالت نبض داره ولی دردا یهو زیاد یهو کم میشن

راستش اینقدر قبلا بی بی چک زدم و منفی شده که متنفرم از بی بی چک زدن. هیچ حس و انگیزه ای ندارم. ولی ا ...

حالا ی بیبی چیزی ک نمیشه بزن خداروچه دیدی شاید بارداری از دوق تا اخر عمرنگهش داری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش اینقدر قبلا بی بی چک زدم و منفی شده که متنفرم از بی بی چک زدن. هیچ حس و انگیزه ای ندارم. ولی ا ...

منم عین تو داخل این چندسال از بس بیبی گذاشتم و منفی شده بود دیگه انگیزه ای نداشتم ولی چند شب پیش از دل درد و کمر درد و حالت تهوع بیدار شدم ببخشی اینقدر بالا آوردم خواهرم برام یه تست از داروخانه اورد و دیروز گفتم به امید خدا بزار تست بزنم شاید یهو مثبت بشه.ک تستم اینجوری شد

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
نگران نباش منم اقدامیم اما سه روز بعد اقدامم دردسمت چپ زیر دلم کشاله ران ترشح اومد سراغم الانم سینه ...

خب چرا تست نمیزنی

نگران نباش منم اقدامیم اما سه روز بعد اقدامم دردسمت چپ زیر دلم کشاله ران ترشح اومد سراغم الانم سینه ...

چند وقت اقدامی زینب جون

حالا ی بیبی چیزی ک نمیشه بزن خداروچه دیدی شاید بارداری از دوق تا اخر عمرنگهش داری

خداکنه، فردا اگه شد میرم میگیرم. راستش اگه باردار نباشم این ماه باید کیست عمل کنم، نمی دونم از فکر و ترس عمله یا توی ذوق خوردن خودم، ترجیح میدم بی خبر بمونم تا اینکه باز بی بی چکم منفی شه  

من شنبه موعدمه میخوام ببینم اگه نشدم بزنم ی وقت نشکن نده ضدحال بخورم بگذره بهتره

انشالله ک پریود نمی شی عزیزم ومیایم هردوتامون خبر خوب میدیم

خداکنه، فردا اگه شد میرم میگیرم. راستش اگه باردار نباشم این ماه باید کیست عمل کنم، نمی دونم از فکر و ...

خب برو شاید بارداری نیازی ب عملم نباشه عزیزم خدا بزرگه استرس بیشتر بارداری ب تاخیر میندازه

منم عین تو داخل این چندسال از بس بیبی گذاشتم و منفی شده بود دیگه انگیزه ای نداشتم ولی چند شب پیش از ...

من موقع کار کمر درد دارم، ولی از روز موعدم تا امروز همش سردرد داشتم و پادرد و استخون درد هم داشتم. ولی از امشب گهگاهی کمی دلم درد میگیره، یهو یکم میگیره و ول میکنه. گفتم شاید میخوام پریود شم یکی دو روز دیگه هم صبر کنم ببینم اگه نشد بعد تست بزنم