2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چون کامل پررنگ نیس مشکوک ب بارداریه صبح بزن ناشتا بزن یعنی اولین بار ک میری دستشویی بزن اگه بارد ...

زینب جون من اومدم خونه بابام تو روستا هست فردا رو نمیتونم ولی پس فردا دوباره یه تست تهیه میکنم از داروخانه دوباره میزنم

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
اره معلومه هاله انداخته باز فردا بزن کامل مشخص بشه اگه باز همینجوری برو ازمایش کامل مشخص میشه انشالل ...

انشالله

زینب جون من اومدم خونه بابام تو روستا هست فردا رو نمیتونم ولی پس فردا دوباره یه تست تهیه میکنم از دا ...

حتما بزن ولی هاله انداخته یعنی مشکوکه ب بارداری چند روز از موعدت گذشته

بچه ها من پنج روز از موعدم گذشته ولی هیچ علائمی ندارم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟! علائم خاصی باید ...

خب بی بی بزار سیستم هر بدنی فرق میگنه عزیزم یی بلافاصله از لقاح علائم میاد سراغش یکی از چندهفتگی

بچه ها من پنج روز از موعدم گذشته ولی هیچ علائمی ندارم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟! علائم خاصی باید ...

بیبی بزار گلم انشالله ک مامانی

خب بی بی بزار سیستم هر بدنی فرق میگنه عزیزم یی بلافاصله از لقاح علائم میاد سراغش یکی از چندهفتگی

راستش اینقدر قبلا بی بی چک زدم و منفی شده که متنفرم از بی بی چک زدن. هیچ حس و انگیزه ای ندارم. ولی اولین باره که اینقدر عقب انداختم تا حالا هیچ وقت حتی یه روزم عقب نیفتاده بود. فقط ماه پیش که یه هفته پیش افتاد.