2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 74 پست
صددر صد مشخص میشه گلم .

نمیدونم تازه تمروز ی لحظه دردام زیاد شد جوری فکرکردم پریود میشم رحمم درد میگیره زیر دلم یهو منقبض میشه ی نقطه ی کوچولو میزنه شتیدم من اینجوری حس میکنم

منم چند روزه دارم تست میزنم هرروز پرنگ تر میشد خط پایین امروز یدفه خیلی کمرنگ شد و خیلی تعجب کردم بع ...

عزیزم صفحتون رو نگاه کردم شما داری تستدتخمک گذاری میزنی ک اینجوری شدید واین یعنی از تخمک گداریتون داره میگذره.

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تازه تمروز ی لحظه دردام زیاد شد جوری فکرکردم پریود میشم رحمم درد میگیره زیر دلم یهو منقبض می ...

انشالله ک خودشه عزیزم

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
عزیزم صفحتون رو نگاه کردم شما داری تستدتخمک گذاری میزنی ک اینجوری شدید واین یعنی از تخمک گداریتون دا ...

آخه هرروز پررنگ تر میشد ولی همرنگ هم نمیشدن دیگه خط پایینی یکریزه مونده بود تا مثل بالایی بشه بعد امروز زدم یدفه خیلی کمرنگ شده بود خودمم اول تعجب کردم.

باخودم فکر کردم اصلا تخمک ندارم لابد بعد دوباره رفتم دفترچه راهنماش روخوندم آخرین خط ها نوشته بود بعضی ها اینجورین و وقتی یدفه کمرنگ میشه یعنی روز تخمک گذاری هست.

واینکه بعدش ترشح تخمک گذاری هم داشتم و گزگز تخمدان ها