2789
عنوان

آرزوی مرگ

117 بازدید | 17 پست

شاید برای کسی قابل باور نباشه ولی الان چند وقته که رویای من شده اینکه سرطان بگیرم 

تا دو سه سال پیش تنها رویای زندگیم مادر شدن بود به این آرزوی قشنگم رسیدم خدا یه پسر خوشگل و شیرین و دوست داشتنی بهم داد ولی هنوز طعم شیرینیش خوب بهم مزه نکرده بود که خدا دومیش هم بهم داد فاصله سنی بچه هام یک سال و هفت ماهه 

بگذریم انقدر خسته و متنفر از زندگی هستم که فقط دلم میخواد بمیرم از مرگ یه دفعه ای میترسم دلم میخواد واسه مرگ آماده بشم حسابی بچه هامو بغل کنم و ببوسمشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امامن دعامیکنم هیچ جای دنیاکسی سرطان نگیره چون میبینم ذره ذره اب شدن شوهرموگریه هاشودرداشوحال بدشوخداب شماهم صبربده

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

امروز مامان منم از مرگ حرف میزد میدونی چه حالی بهم دست داد به فکر بچه هات باش همه مشکلل دارن

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
از مرگ یه دفعه ای میترسم  دلم میخواد واسه مرگ آماده بشم

عزیزمم دوتا بچه داریا به فکر اونا هستی؟؟ 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

به زودی بچه هات بزرگ میشن. آقا میشن . خودشون همبازی هم میشن. همدیگه رو ساپورت میکنن . و تو بدون اینکه بفهمی از این زمان عبور میکنی

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

از زندگیم متنفرم 

نه سال زندگی مشترک تلخ تلخ تلخ پر از خاطرات تلخ فقط دلم میخواد تموم بشه

از شوهرم متنفر نیستم اونم یه بدبخت به تمام معناست از زندگی باهاش متنفرم 

پر از عقده هستم

امشب برای اولین بار منو زیر دست و پا و لگدش گرفت پسرم زار زار اشک میریخت

امامن دعامیکنم هیچ جای دنیاکسی سرطان نگیره چون میبینم ذره ذره اب شدن شوهرموگریه هاشودرداشوحال بدشوخد ...

نمیدونن چیه یه جفنگی میگن همینجور😣

الهی که هیچکس درد عزیزاشو نبینه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
نمیدونن چیه یه جفنگی میگن همینجور😣 الهی که هیچکس درد عزیزاشو نبینه

الهی امین بخدادق کردیم جفتمون فک میکنن اون موقع میتونن بچه بغل کنن وخداحافظی کنن ازخودشم ادم فراموش میکنه چ برسه ب بچه. فقط الان شوهرم ارزوش یه شب تاصبح خاب راحت بدون درده اب شدنشودارم میبینم گریه هاشو😢😢😢😢

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی