2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
انشالله، آره عزیزم 

خدا نی نی تونو سالم و صالح بذاره تو بغلت😍❤️😘

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بستگی داره بخواین سزارین بشین یا طبیعی ... وقتی قراره عمل شی لازم نیست کاری برای آسون شدن زایمان ...

من اسم سزارین میاد تنم میلرزه همون تو فکر طبیعی ام اگر خدا بخواد طبیعی زایمان کنم

من ساعت ۳:۴۵صبح تو هفته ۳۹ کیسه ابم باز شد رفتم بیمارستان دکترم برام ۱بهمن نوبت سزریان زده بود بش زنگ زدن نیمد ولی گفت بچه بالای ۳۷۰۰ وزنش مامای شیفت و دکتر شیفت هی شکممو معاینه کردنو خندیدن گفتم ۳کیلو ام نیست و بم سوزن فشار زدن بچم ضربان قلبش افت کرد مجبور شدن قطعش کنن درد داشتم دهنه رحمم باز نمیشد تا ۶:۳۰عصر درد کشیدم تا بچه طبیعی بدنیا اومد اینقدر التماس کردم برا سزریان نکردن خدا به روز هیچ کس نیاره اینقدر بخیه خوردم که اذیتم هنو...اصلا طبیعی توصیه نمیکنم ...

من یه فیلم از سزارین دیدم وحشت کردم😨

خب واقعیتش هر دو وحشت داره...واین فیلمها بیشتر آدمو میترسونه من هر دو نگاه کردم طبیعی خیلی بد بود واقعا به خصوص وقتی تیغ میزنن..ولی الان خدارو شکر خیلی بهتر شده زایمان در اب میگن خوبه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من ساعت ۳:۴۵صبح تو هفته ۳۹ کیسه ابم باز شد رفتم بیمارستان دکترم برام ۱بهمن نوبت سزریان زده بود بش زن ...

ای وای عزیزم خیلی سختی کشیدی باید سزارین اورژانسی میکردنت خدا لعنتشون کنه که تعهد کاری ندارن آدم واقعا میمونه چ کار کنه😥

ای وای عزیزم خیلی سختی کشیدی باید سزارین اورژانسی میکردنت خدا لعنتشون کنه که تعهد کاری ندارن آدم واق ...

تازه بچم از بس مدت زیادی تو کانال زایمان مونده بود بدنش عفونت گرفت عفونت خون پنج روز بستری بود چقدر سرمو سوزنش زدن بخاطر اینکه بش فشار اومده بود کبود بود اصلا نتونست درست شیر بخوره که دفع ادرار و ...داشته باشه ورم کلیه گرفت الانم که مرخصش کردیم زردی گرفته تو دستگاهه خیلی دارم سختی میکشم این روزا