2777
2789
عنوان

مهمونی بدم یا ندم؟

327 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان

امروز مادر شوهر پدر شوهرم بعد دو ماه برگشتن از شهرستان

هم اینجا خونه دارن هم اونجا

من امروز باید با مامانم یه خرید برم که خیلی واجبه وگرنه دیگه وقت نمیشه

شوهرمم خب دلش تنگ شده برا مامان باباش اگر برم خرید میتونم تا هفت خونه باشم. الانم ک سر کارم دسترسی به قابلمه و پخت و پز ندارم

خونشونم نمیتونیم بریم چون سینک ظرف شویی خراب شده اونجا محاله دیدار ممکن باشه

شوهرمم خیلی دل تنگه میخوام حتما امشب مامان باباشو ببینه نمونه برای فردا یکی دو روز دیگم مسافر هستم من باید برم خودمم دوس دارم ببینمشون

اگه بگم بیان خونم یه غذای ساده بزارم یا اینکه از بیرون سفارش بدم بد میشه؟

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همون خط دوم موندم کی بود؟ 🤣🤣

چرا خو

قطره چکونی بنویسم ک بدتره🙄

پدر شوهر و مادر شوهرم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

اگ رو دربایستی مداری بگو سر دستی بیان خونتون .چرا شب نشینی یه ساعت نمیرین ؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍