2777
2789
عنوان

مهمونی بدم یا ندم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 24 پست

مهم دیداره زرشک پلو بامرغ درست کن یه ساعته آماده میشه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

ببین بستگی ب جو خانواده داره همش .ما ااز طرف شوهرم خیلی خوششون نمیاد غذا از بیرون باشه حس میکنن کاری براشون نکردیم !

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم دیداره زرشک پلو بامرغ درست کن یه ساعته آماده میشه 

اینم فکر خوبیه

مادر شوهرم مرغ دوس داره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
اینم فکر خوبیه مادر شوهرم مرغ دوس داره

قبله اینک بری خرید یه دیقه برو خونتون برنجتو خیس کن مرعتو بزار بیرون از فریزر و برو و برگرد 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
ببین بستگی ب جو خانواده داره همش .ما ااز طرف شوهرم خیلی خوششون نمیاد غذا از بیرون باشه حس میکنن کاری ...

خانواده شوهر من بی شیله پیله ان اگر املت هم بزاری جلوشون به به چه چه میکنن تو سه سالی ک عقد بودم همیشه سر زده میرفتم بهشون سر میزدم دور هم حتی نیمرو ام خوردیم

اما پدر شوهرم بار اوله میاد خونم مادر شوهرم خودش تنها یه ماه پیش اومد🙄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
خانواده شوهر من بی شیله پیله ان اگر املت هم بزاری جلوشون به به چه چه میکنن تو سه سالی ک عقد بودم همی ...

اهان خب پس یه جورایی تازه عروسی 

ب مامانت بگو ی خورشت بپزه برات بیاره بیرونشان برو برنجند خیس کن قبل رفتند یا بگو شوهرت بخیسه رفتی خونه چیزی ۱ ساعته آماده است ی کبابی یا جوجه ای هم آماده بخر

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
اهان خب پس یه جورایی تازه عروسی 

اره🙈 شانس بد من مقدمات سفر اماده کردن خورده به اومدن اونها از مسافرت🙈 دوس نداشتم اینطور باشه میخاستم یه روزی دعوتشون کنم که امادگی همه کار داشته باشم. دو سه روز دیگم مسافر هستم با مادرم باید برم ی مسافرت واجب ک هنوز بلیطش مشخص نیس شاید همین فردا شب باشه میخوایم بلیط چارتری بگیریم

موندم چیکار کنم🙁