2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم سر خود این کارو نکن یا پیش یه طب سنتی برو یا برو پیش دکتر من با اینکه رفتم طب سنتی و خودش ویتاگنوسو داد بهم کلا نابودم کرد هر ۵ روز یه بار پریود میشدم وقتیم بهش میگفتم میگفت اشکال نداره همینجوری ادامه بده و اقدام کن

من خوردم و عالی بود واسم یه ماهه تاثیر داشت البته قبلش تحت نظر بودم و متفورمین میخوردم 

خب خداروشکر

خوردن متفورمین با ویتاگنوس تداخل نداره؟

قرصشو میخوردی یا شربتشو؟

طریقه مصرفتو بیزحمت بهم میگی

ببخشید خیلی سوال پرسیدم😻

من با همین تنبلی تخمدان که خیلی هم شدید بود سه بار باردار شدم.. تاپیکمو بخونی متوجه میشی عزیزم

عزیزم اسم تاپیکت چیه؟

خوردن ویتاگنوس جلوی ریزش مویی ک بر اثر تنبلی تخمدانه رو هم میگیره؟  من شقیقه های سرم خالی شده

خب خداروشکر خوردن متفورمین با ویتاگنوس تداخل نداره؟ قرصشو میخوردی یا شربتشو؟ طریقه مصرفتو بیزحمت ...

من رفتم دکتر چند سال متفورمین خوردم.. بعد ویتاگنوس واسم نوشت دیگه نخوردم متفورمین رو نمیدونم تداخل داره یا نه من چون همیشه پریودم عقب می افتاد دو روز پشت سر هم دوتا میخوردم پریود که شدم روزی یکی میخوردم تا دوازده پریودی خوردم بعدش اقدام کردم و باردار شدم خداروشکر 

عزیزم به نظرم سر خود این کارو نکن یا پیش یه طب سنتی برو یا برو پیش دکتر من با اینکه رفتم طب سنتی و خ ...

حقیقتش خیلی خرج دکتر کردم دیگه ندارم ک بخام هزینه کنم این ویتاگنوسم از سرچ کردن تو سایتا پیداش کردم گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه

یکی از اشناها داره چند روز پیش داشت فرقشو واسم تعریف میکرد  الانم نزدیک ۳ ماه بارداره ۲دوقلو ...

تنبلی تخمدان داشت و با ویتاگنوس باردار شده؟؟  بدون دوا و دکتر؟؟ میتونم باهاش درتماس باشم مشاوره بگیرم ازش... دیگه اینقده حرف فامیلای شوهرمو خوردم دارم ناامید میشم

من رفتم دکتر چند سال متفورمین خوردم.. بعد ویتاگنوس واسم نوشت دیگه نخوردم متفورمین رو نمیدونم تداخل د ...

ببخشید جسارتا میپرسم شما چند سالته؟ شاید سنت پایینه ک زود جواب داده؟

چه ساعتی در روز قرصو میخوردی؟

داروی خیلی خوبیه برای خیلیا تاثیر مثبت داشته مثل رازیانه که خیلیا ازش جواب گرفتن ولی اونم برای من کارساز نبود ولی به نظر من با یه طب سنتی مشورت کن و بعد استفاده کن