عزیزم به نظرم سر خود این کارو نکن یا پیش یه طب سنتی برو یا برو پیش دکتر من با اینکه رفتم طب سنتی و خودش ویتاگنوسو داد بهم کلا نابودم کرد هر ۵ روز یه بار پریود میشدم وقتیم بهش میگفتم میگفت اشکال نداره همینجوری ادامه بده و اقدام کن
خب خداروشکر خوردن متفورمین با ویتاگنوس تداخل نداره؟ قرصشو میخوردی یا شربتشو؟ طریقه مصرفتو بیزحمت ...
من رفتم دکتر چند سال متفورمین خوردم.. بعد ویتاگنوس واسم نوشت دیگه نخوردم متفورمین رو نمیدونم تداخل داره یا نه من چون همیشه پریودم عقب می افتاد دو روز پشت سر هم دوتا میخوردم پریود که شدم روزی یکی میخوردم تا دوازده پریودی خوردم بعدش اقدام کردم و باردار شدم خداروشکر
یکی از اشناها داره چند روز پیش داشت فرقشو واسم تعریف میکرد الانم نزدیک ۳ ماه بارداره ۲دوقلو ...
تنبلی تخمدان داشت و با ویتاگنوس باردار شده؟؟ بدون دوا و دکتر؟؟ میتونم باهاش درتماس باشم مشاوره بگیرم ازش... دیگه اینقده حرف فامیلای شوهرمو خوردم دارم ناامید میشم
داروی خیلی خوبیه برای خیلیا تاثیر مثبت داشته مثل رازیانه که خیلیا ازش جواب گرفتن ولی اونم برای من کارساز نبود ولی به نظر من با یه طب سنتی مشورت کن و بعد استفاده کن