2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 37 پست
داروی خیلی خوبیه برای خیلیا تاثیر مثبت داشته مثل رازیانه که خیلیا ازش جواب گرفتن ولی اونم برای من کا ...

شما استفاده کردی و جواب نگرفتی؟

اخه طب سنتی های شهر ما خیلی کارنابلدن شهرمون خیلی کوچیکه

عزیزم اسم تاپیکتو بهم میگی لطفا؟؟

من دوتا تاپیک بیشتر ندارم عزیزم

همون اولی مشخصه

من ویتاگنوس مصرف نکردم

داروهام گیاهی بود ولی خب نزدیک 5 سال پیش مصرف کردم اسماشون یادم نیست

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من فقط یه ماه ازش استفاده کردم برام تاثیر عکس داشت 

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم

یکماه ک استفاده کردی تاثیر عکسشو چطوری متوجه شدی یعنی پریود نشدی یا اینکه نشونه خاص دیگه ای داشت؟؟

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم یکماه ک استفاده کردی تاثیر عکسشو چطوری متوجه شدی یعنی پریود نشدی یا ا ...

نه عزیزم بالا هم‌ گفتم تو یه ماهیی که استفاده کردم همش پشت سر هم پریود میشدم ینی پریودم قطع میشد و دوباره شروع میشد سه چهار بار تو یه ماه پریود شدم دیگه آخرش نخوردم 

نه عزیزم بالا هم‌ گفتم تو یه ماهیی که استفاده کردم همش پشت سر هم پریود میشدم ینی پریودم قطع میشد و د ...

متوجه شدم... پس ب امید خدا من شروع میکنم اگه بهم نساخت قطعش میکنم... خیلی ممنون عزیزم از اینکه راهنماییم کردی😘

تنبلی تخمدان داشت و با ویتاگنوس باردار شده؟؟  بدون دوا و دکتر؟؟ میتونم باهاش درتماس باشم مشاوره ...

ن خودش ک میگه پارسال عقب مینداختم امپول پروژستون میزدم میشدم اصن تخمک گذاریمو نمیفهمیدم 

امسالم سه ماه رفته بود باشگاه ورزش پر تحرک ماه سوم تخمک گذاریشو دید دوشب پشت سر اقدام کرد باردار شد 

ن خودش ک میگه پارسال عقب مینداختم امپول پروژستون میزدم میشدم اصن تخمک گذاریمو نمیفهمیدم  امسال ...

عزیزم شرمنده ی سوال دیگه دارم

قرص ویتاگنوس خورده؟؟ 

عزیزم شرمنده ی سوال دیگه دارم قرص ویتاگنوس خورده؟؟ 

فک نکنم اخه چیزی نگفت فقط گفت چندماه قبلش پریوداش عقب میافتاد و امپول میزد باز میشد

ولی ورزش خیلی تاثیر داره گلم ۱۰۰٪ بخاطر ورزش باردار شد