2777
2789
عنوان

آدم کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 20 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فکر کردم این آدم کوتوله های یه وجبی رو میگید که یه مدت دربارش مطالبی خوندم و‌‌...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خوب اگه دلمون نسوزه معلولی میبینیم یا ناشنوا یا نابینایی دیگه سنگ که نیستیم میدونم ترحم من شاید آزار دهنده باشه ولی خوب مگه دست خودمون احساسها ناگهانی دیگه یا نه

عزیزم من نمیگم تو نت سرچ کن به همین اسم زده دقیقا 

عزیزم نت همیشه درست نیست ..حالا هم اشکال نداره ..از این به بعد این کلمه رو نگید چون شما خودتو بزار جاشون و ببین چه میزان بار منفی داره ....یکبار یه کیس طلاق بودن خانم با قد نسبتا خوب اومده بودمیگفت از بس شوهرم بهم میگه کوتوله تمام اعتماد به نفسمو گرفته میخوام جدا شم ..در این حد کلمات قدرت دارن ..و هرگز به هیچ کس حس ترحم ندید حتی در بدترین شرایط ..موفق باشید

اقا این چی مد شده ترحم نکنین ترحم نکنین مگه دست خودمون خوب تا میبینیم دلمون میسوزه 

بله همه چیز دست خود انسان هست اونم عواطف انسانی ..این که مد شده دست خودمون نیست بدتره ...ترحم با دلسوزی فرق داره و جالبه بدونید افرادی که میل به ترحم دارن اکثرا ضعف درونی خودشون رو میخوان پوشش بدن ..شمارو نمیگما خدایی ناکرده ولی کلن ..