2777
2789
عنوان

آدم کوتوله

754 بازدید | 20 پست

چه جوری زندگی میکنن طفلیا به نظرم خیلی مشکلات دارن وچقدرم همشون مظلوم ومهربونن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
دیدی ک مهربون و مضلومن؟

همینجوری تو خیابون میبینم خیلی مهربونن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اصلامهربون نیستن انقدبداخلاقن باهمه دعوادارن

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
وای اصلامهربون نیستن انقدبداخلاقن باهمه دعوادارن

جدی ؟ولی من دلم براشون میسوزه

آدم کوتوله اصطلاح غلطیه باید بگیم کوتاه قامت😍

منم عاشق آنه هستم،یکشنبه سه شنبه شبکه پویا کارتنش رومیده من زودترتز بچه هام پای تلویزیونم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

اگر شما لطف کنید و بهشون کوتوله نگید اول و بگید حداقل کوتاه قامت و مردم نگاه ترحم امیز نداشته باشن ...زندگیشون هیچ مشکلی نداره ...تو ایران مشکلات فرهنگی بیشتر هست واسشون قطعا تا مشکلات زندگی 

آدم کوتوله اصطلاح غلطیه باید بگیم کوتاه قامت😍

آخه همه میگن آدم کوتوله ولی شما درست میگی اونجوری قشنگتره

جدی ؟ولی من دلم براشون میسوزه

منکه دونفرشونومیشناسم ی دختر و ی مردخیلی بداخلاقن..تازه مرده سه تازن هم گرفته زناش جداشدن.بسکه بداخلاقه..

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
اگر شما لطف کنید و بهشون کوتوله نگید اول و بگید حداقل کوتاه قامت و مردم نگاه ترحم امیز نداشته باشن . ...

عزیزم من نمیگم تو نت سرچ کن به همین اسم زده دقیقا