بتام ۱۰۰ بود شد ۲۳۴ این الان یعنی من هفته بارداریم کمتره؟؟ من وارد هفته ۶ شدم بتام کمه یعنی هفته بارداریم عقبتره یعنی مثلا بگم ۴ یا ۵ هفتمه یا عدد مهم نیست تاریخ پری مهمه؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه بابا به زور شنبه دیگه بهم وقت داد تا جوابای علت سقطم بیاد بتامو تتلفنی گفتم واکنش خاصی نشون نداد فقط گفت لکه بینی داری شیاف بذار.من سر قبلیم ۷۰۰۰ بود آزمایش دادم هر چند که سقط شد .حالا این پایین بودنش نگرانم کرده
بزار سونو رو همون وقتش برو زود چرا میری..اگه نیاز بود دکتر میگفت من دوبار زودتر از اونی که دکتر گفت رفتم چیزی ندیدن دوباره اومدم دو هفته بعد رفتم..پس عجله نکن وقت وهزینه اضافی..والبته استرس ونگرانی بیشتر
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
نه بابا به زور شنبه دیگه بهم وقت داد تا جوابای علت سقطم بیاد بتامو تتلفنی گفتم واکنش خاصی نشون نداد ...
عدد بتا ربطی به سلامت جنین نداره
برای منم ۱۰۰ بود گفت مثبته گفتم کم نیست گفت این مسخره بازیا چیه جدیدا شماها یاد گرفتین ؟ 😂😂😂
برای پایان هفته ۸ سونو داد
رفتم خوب بود
دکترم گفت برو برای غربال گری بیا ، انقدر هم دنبتل عیب و ایراد نباش
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه .