سلام.بچه ها سه ساله همش دارم خیانت میبینم مثل یه مرده متحرک شدم شرایط طلاق ندارم دیروز هم بعد از یک همه قول ک شوهرم داد باهم یکم خوب شدیم یکماه هست ک یک سیمکارت تو ماشینشه و جلو چشممه ولی بهش ک گفتم گفت اون سوخته هست دیروز ک منو برد بیرون اون سیمکارت رو انداختم رو گوشیم چندتا اسم داشت فقط.جوجو.عشق و چندتا دیگه بهش گفتم گف اون ماله قدیم بوده بچه ها خیلی داغونم اظهار پشیمونی کرده چه رفتاری باید داشته باشم اصلا انگار هیچی تو وجودم نمونده از اینهمه خیانت و قهر و اشتیا خسته شدم ی راهکار بدین
پس بیخیال شو گلم. یه بیخیال واقعی. برای خودت زندگی کن. مگه چندسال عمر مفید داریم که به پای اشتباهات یه نفر دیگه بسوزونیمش؟ برای خودت زندگی کن، بخور بگرد بپوش باشگاه برو. مردا ارزش ندارن همه همینن. اگه کلا رهاش کنی دوتا نتیجه داره یا ببینه براش ارزش قائل نیستی، میفته به دست و پات یا حداقل تو آسیب نمیبینی.
آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه
ببخشید اینو میگم قصد ندارم دلت رو بشکنم فقط هدفم اینه بخودت بیای..شما میگی خودت بچه طلاقی ولی درحالیکه میدیدی شوهرت خیانتکاره باز بچه دار شدی چرا اخه با خودت چی فکر کردی واقعا؟ بعد میگی سه ساله خیانت میکنه اونوقت میگی شرایط طلاق رو ندارم.یعنی تو این سه سال نمیتونستی ی تکونی بخودت بدی که بتونی طلاق بگیری؟ چرا خانمها فکر میکنن باید ی نفر ازشون حمایت کنه تا طلاق بگیرن بعد دوباره حتما برگردن خونه بابا و سربار اونا بشن.رو پای خودت وایستا ی کاری یادبگیر و درامد داشته باش تا بیرون بری از این زندگی حداقل بخاطر دخترت خودتونو نجات بده تو اگه طلاق هم نگیری بچت رنگ خوشبختی رو نمیبینه تو این زمدگی خودتم ده سال دیگه هی بهش میگی من بخاطر تو تحمل کردم اونوقت میدونی دخترت چی میگه میگه میخاستی تحمل نکنی به همین سادگی.پس بخودت بیا
ببخشید اینو میگم قصد ندارم دلت رو بشکنم فقط هدفم اینه بخودت بیای..شما میگی خودت بچه طلاقی ولی درحالی ...
اره راس میگی اشتباه کردم اشتباه کردم اگ روزی صدبار بگم هم کم گفتم زندگیه من خیلی پیچیدس اگ بخام بگم میدونی ک هیچ راهی برای رفتن نیس ولی از نظر خواهرانت ممنونم حرفات رو کاملا قبول دارم😢
اره راس میگی اشتباه کردم اشتباه کردم اگ روزی صدبار بگم هم کم گفتم زندگیه من خیلی پیچیدس اگ بخام بگم ...
من نمیخام شمارو ناراحت کنم میخام بفهمی که هیچ کاری نشد نداره.همه زندگی ها پیچیدگی های خودش رو داره. از همین امروز بشین فکر چاره باش.تو پنج سال دیگم بتونی جدا بشی و خودت و دخترتو نجات بدی بهتر از ی عمر زندگی با خفت و افسردگیه