2777
2789
عنوان

خیانت

169 بازدید | 23 پست

سلام.بچه ها سه ساله همش دارم خیانت میبینم مثل یه مرده متحرک شدم شرایط طلاق ندارم دیروز هم بعد از یک همه قول ک شوهرم داد باهم یکم خوب شدیم یکماه هست ک یک سیمکارت تو ماشینشه و جلو چشممه ولی بهش ک گفتم گفت اون سوخته هست دیروز ک منو برد بیرون اون سیمکارت رو انداختم رو گوشیم چندتا اسم داشت فقط.جوجو.عشق و چندتا دیگه بهش گفتم گف اون ماله قدیم بوده بچه ها خیلی داغونم اظهار پشیمونی کرده چه رفتاری باید داشته باشم اصلا انگار هیچی تو وجودم نمونده از اینهمه خیانت و قهر و اشتیا خسته شدم ی راهکار بدین

🤦‍♀️

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیانت خط قرمزت باشه، وقتی میبینی باید عکس العمل آخرت رو نشون بدی اما اگه نمیتونی بری و قراره بمونی دعوا و قهر و آشتی فقط اونو پررو تر می‌کنه و تو رو خسته تر. تنها کاری که میشه کرد واسه آرامش خودت بیخیال کارای شوهرت شو. انگار نه انگار.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
عزیزم یبار قهر کن یکماه خونه نباش برو خونه مامانت.. بزار قدرتو بدونه

کسی رو ندارم و اصلا شرایط قهر وجود نداره ولی تو خونه قهر کردم ک بعدش پشیمون شده ولی باز تکرار کرد الان دیگه موندم چیکار کنم خیلی سخته

پیگیر کاراش نباش اما خیلی خوب به خودت برس نه بخاطر شوهرت بخاطر ارامش خودت اصلا بزن به بی خیالی

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
 اگه خیانت خط قرمزت باشه، وقتی میبینی باید عکس العمل آخرت رو نشون بدی اما اگه نمیتونی بری و قرا ...

تموم تلاشم رو کردم احساس میکنم افسرده شدم وجودم خالیه انگار هیچی برام نمونده دلم برا دخترم میسوزه فقط خودمم بچه طلاقم

سعی کن یه کار یاد بگیری واسه اینده خودت و پشتوانه مالی بشه برات و نصف نگرانیت رو از بین میبره

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
کسی رو ندارم و اصلا شرایط قهر وجود نداره ولی تو خونه قهر کردم ک بعدش پشیمون شده ولی باز تکرار کرد ال ...

عزیزم پس اگه اینطوره به مدتی بهش اهمیت نده ارزش قاعل نشو فقط با بچه خودتو سرگرم کن و درکنارش ظاهر خوبی داشته باش.. بزار خودش غذاشو بخوره تو بهش نیار و....

....Im beautiful girl....