2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
تموم تلاشم رو کردم احساس میکنم افسرده شدم وجودم خالیه انگار هیچی برام نمونده دلم برا دخترم میسوزه فق ...

پس بیخیال شو گلم. یه بیخیال واقعی. برای خودت زندگی کن. مگه چندسال عمر مفید داریم که به پای اشتباهات یه نفر دیگه بسوزونیمش؟ برای خودت زندگی کن، بخور بگرد بپوش باشگاه برو. مردا ارزش ندارن همه همینن. اگه کلا رهاش کنی دوتا نتیجه داره یا ببینه براش ارزش قائل نیستی، میفته به دست و پات یا حداقل تو آسیب نمی‌بینی.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
۲۶سالشه.۳ساله عروسی کردیم غیر از دوران نامزدی.شغلش هم آزاده

تو ۳ سال اینهمه خیانت کرده؟😐 ۲۰ سال بگذره رکورد میزنه دیگه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یه فکر اساسی کن خواهر

یکماه نباش ببین چجوری میشه ، ازش تعهد بگیر، خونه یا ماشین ازش بگیر، بنامت کنه 

فعلا این مراحل و برو ببین اخلاقش عوض میشه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رابطش با دخترها چه جوره پیام بازیه کلا سنشم کمه 

اره زنگ و پیام ولی با یکیشون ابمیوه فروشی رفته بود بقیه رو نمیدونم تا چه حد بوده خودش قسم میخوره فقط تلفن ولی خب خیانت خیانته

ببخشید اینو میگم قصد ندارم دلت رو بشکنم فقط هدفم اینه بخودت بیای..شما میگی خودت بچه طلاقی ولی درحالیکه میدیدی شوهرت خیانتکاره باز بچه دار شدی چرا اخه با خودت چی فکر کردی واقعا؟ بعد میگی سه ساله خیانت میکنه اونوقت میگی شرایط طلاق رو ندارم.یعنی تو این سه سال نمیتونستی ی تکونی بخودت بدی که بتونی طلاق بگیری؟ چرا خانمها فکر میکنن باید ی نفر ازشون حمایت کنه تا طلاق بگیرن بعد دوباره حتما برگردن خونه بابا و سربار اونا بشن.رو پای خودت وایستا ی کاری یادبگیر و درامد داشته باش تا بیرون بری از این زندگی حداقل بخاطر دخترت خودتونو نجات بده تو اگه طلاق هم نگیری بچت رنگ خوشبختی رو نمیبینه تو این زمدگی خودتم ده سال دیگه هی بهش میگی من بخاطر تو تحمل کردم اونوقت میدونی دخترت چی میگه میگه میخاستی تحمل نکنی به همین سادگی.پس بخودت بیا

ببخشید اینو میگم قصد ندارم دلت رو بشکنم فقط هدفم اینه بخودت بیای..شما میگی خودت بچه طلاقی ولی درحالی ...

اره راس میگی اشتباه کردم اشتباه کردم اگ روزی صدبار بگم هم کم گفتم زندگیه من خیلی پیچیدس اگ بخام بگم میدونی ک هیچ راهی برای رفتن نیس ولی از نظر خواهرانت ممنونم حرفات رو کاملا قبول دارم😢

اره راس میگی اشتباه کردم اشتباه کردم اگ روزی صدبار بگم هم کم گفتم زندگیه من خیلی پیچیدس اگ بخام بگم ...

من نمیخام شمارو ناراحت کنم میخام بفهمی که هیچ کاری نشد نداره.همه زندگی ها پیچیدگی های خودش رو داره. از همین امروز بشین فکر چاره باش.تو پنج سال دیگم بتونی جدا بشی و خودت و دخترتو نجات بدی بهتر از ی عمر زندگی با خفت و افسردگیه

من نمیخام شمارو ناراحت کنم میخام بفهمی که هیچ کاری نشد نداره.همه زندگی ها پیچیدگی های خودش رو داره. ...

نه عزیزم من اصلا ناراحت نمیشم چون حرفات حقیقته من تو این زندگی جایی ندارم