2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خستم از فکر

یه بخشی از فکرامون  دست خودمون نیست ؟ سعی کن فراموش کنی ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

یه تکنیک روانشناسی هست واسه فراموش کردن خاطرات بد‌ اون اینه که هر چیزی که یادآوریش اذییت میکنه رو رو کاغذ بنویس و بعد بسوزونش یا پاره اش کن

یکی دیگه اینکه یه جای خلوت تمرکز کن هر خاطره رو یه بادکنک رنگی ببین و دونه دونه بادکنکارو هوا کن و دور شدنشو تماشا کن تا اینکه اینقدر دور بشن که از دیدت محو بشن

امیدوارم به دردت بخوره🌷

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
یه تکنیک روانشناسی هست واسه فراموش کردن خاطرات بد‌ اون اینه که هر چیزی که یادآوریش اذییت میکنه رو رو ...

نمیدونم فقط الان میخوام بزنم زیر گریه انقد خستم از فکر وخیال

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
نمیدونم فقط الان میخوام بزنم زیر گریه انقد خستم از فکر وخیال

ان شالله خدا کمکت کنه. من که نمیدونم چرا ناراحتی 

ولی اگه مشکله که خب معمولا راه حل داره

اگه نگرانی و فکر خیاله یاد گذشته بیفت که چقدر موقع ها نگران چیزایی بودی که هرگز اتفاق نیفتاد. توکلت به خدا باشه ما آدما یه روز حالمون خوبه یه روز بد بده. خوبیش اینه که بدی دائم نیست

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
ان شالله خدا کمکت کنه. من که نمیدونم چرا ناراحتی  ولی اگه مشکله که خب راه حل داره اگه نگرانی ...

ولی من همش حالم بده واسه همین دلم واسه خودم کبابه

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
نمیتونم خواهر

میخوام بپرسم ولی میگم اگه دوست داشتی میگفتی  ساید دلت نخواد توضیح بدی 

ولی نمتونی از کسی کمک بخوای از یه نفر که حرف زدن باهاش ارومت کنه و بهت راه حل بده تا کمتر خودتو اذیت کنی  

یه کسی مثل یه روان شناس خوب که مشکلاتتو باهاش در میون بزاری تا برات توضیح بده که چجوری و چرا باید فراموش کنی  و بهت ثابت کنه  میتونی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...