2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست
ایشون یه واژن شعری تفت دادن که نگید لاله 

چقدر باحال گفتی😂😂😂😂

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاً ازشون پرسیدم عید یزد و کرمان هوا چطوریه شما همیشه میرید که برید جنوب گفتن اونجا بازار ندارن ار ...

خب اخه خیلی ها کل تفریحشون بازار رفتنه. مثلا مادر منم جایی که بازار نداشته باشه میگه خوش نمیگذره یا خوب نیست. ولی من زمانی هم که مجرد بودم دیدگاهم از سفر ارامش روحه نه  بدو بدو توی خیابون و بازار. خدا رو شکر همسرم هم عقیده مه .سفر واسه تغذیه روحه 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
خب اخه خیلی ها کل تفریحشون بازار رفتنه. مثلا مادر منم جایی که بازار نداشته باشه میگه خوش نمیگذره یا ...

پس خداروشکر خیلی ها هستن که هم عقیده با من هستن البته نمی‌گم عقیده من درسته حتما ولی افسرده هم نیستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم اگه خرید و بازار نمیرین پس چیکار میکنین؟ ( لحنم دعوایی نیست اصلا ها) 

میریم جاهای دیدنی استراحت میکنیم آرامش میگیریم و...