2789
عنوان

افسردگی

213 بازدید | 21 پست

چندشب پیش جایی مهمون بودیم 

بعد حرف خرید و مسافرت شد گفتم ما اگر امکان داشته باشیم سفر میریم و حتما هتل میریم که سربارو مزاحم کسی نشیم و با این شرایط اقتصادی خونه فامیل نمیریم که اذیت نشن بعد تو مسافرت فقط تفریح میکنیم و اهل بازار و خرید نیستیم و نبودیم کلا اخلاق خودم و همسرم این هست که وقتی چیزی نیاز نداریم و تو شهر خودمون هست چرا بخریم و این رو هم گفتم که هرکسی سلیقه ای داره و  با یک چیزی حالش خوب میشه قرار نیست همه مثل من باشن و در حال حاضر هدف مالیمون پس انداز پول هست که خونه رهن کامل کنیم که اجاره ندیم که طرف مقابلم گفت برو روان پزشک افسردگی داری چون زن و مردی نیست که خرید دوست نداشته باشه ....

یعنی افسردگی داریم واقعا؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم شما طرزتفکرت اینه که اینکارا روبکنی بنظدم اون طرف مقابل باید بره وانشناس ...

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
ما مسافرت میریم هر شهری غذاهاشونو امتحان میکنیم لباس میخریم حتی صنایع دستی دستبند باشه یا هرچی 

منم غذا امتحان میکنم صنایع دستی هم باشه میخرم ولی نمیرم لباس و وسایل خونه بخرم که شهرخودم هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه طرز فگر شما کاملا صحیحه. وقتی توی شهر خودت همون وسایل هست با همون قیمت دلیلی نداره بارتو 

سنگین کنی. مگر جایی بری قیمت ارزونتر از شهر خودت باشه .من در این شرایط میرم خرید اما اگر اینطور نباشه ترجیح میدم از جاهای دیدنی بیشتر لذت ببرم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
نه عزیزم شما طرزتفکرت اینه که اینکارا روبکنی بنظدم اون طرف مقابل باید بره وانشناس ...

ایشون صد و هشتاد درجه فرق داره با من و کلا هرچیزی دلشون زود میزنه ولی من همچین حرفی نزدم بهش

نه واسه عید هیچوقت ذوق خرید نداشتم افسرده م نیستم خواسته یه چیزی بگه ...بی خیال

من کلا هروقت چیزی احتیاج داشته باشم میگیرم برام فرق نمیکنه کی باشه

نه اتفاقا من فکر میکردم فقط من اینجوریم که دوس ندارم تو مسافرت برم مغازه گردی، عاخه مغازه رو که شهر ...

بیا بریم 😁

خیر.فکر کنم اونا افسردگی دارن.خرید برای رفع نیاز های مادیه   اما انگار اونا برای رفع افسردگی به ...

یعنی وقتی میرن سفر خیلی وقتها خریدهاشون رومیدن باربری میاره اینقدر که زیاده ...

نه طرز فگر شما کاملا صحیحه. وقتی توی شهر خودت همون وسایل هست با همون قیمت دلیلی نداره بارتو  س ...

مثلاً ازشون پرسیدم عید یزد و کرمان هوا چطوریه شما همیشه میرید که برید جنوب گفتن اونجا بازار ندارن ارزش ندارن در صورتی که من عاشق سفر به جاهای فرهنگی و تاریخی ایرانم