منم ۳۰سیکلمه..پریودام ۳۰ و ۲۰و۲۶روزه بودن ماه های قبل..انشاالله ک باردار باشیم
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
من ۶ماهه پریودهام سر وقت میشد ،این ماه ده روز جلو انداختم و تا روز موعدم لکه بینی داشتم ینی پریودی سنگین نبود نمیدونم چیکار کنم ی بیبی چک دارم نگهداشتم که مثبت بشه خسته شدن
ی هفته قبل پریود دل دردداشتم رفتم دسشویی ی لکه زرددیدم ی شب قبل وقت پریودم بی بیچکم دوخط شد ولی متاسفانه بدلیل توقف رشدونزدن قلب سقط کردم. چن ماه فبلشم بارداری شیمیایی داشتم سقط شد. ازمایش دادم گفت پروتیینsخون بالاست باید انکسوبزنی
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢