2777
2789
عنوان

برام دعا کنین بشه اونی ک میخام

33 بازدید | 1 پست

فقط از خدا میخام عشقم باهام اشتی کنه.نرمال بشه همه چی بهش برسم حتی شده یک روز باهاش زندگی کنم بعد بمیرم.انقد میخامش.از خدا میخام منو به عشقم برسونه.مصطفی تموم زندگیمه .با همه ی سختیاش قول میدم پشیمون نشم از خاستم خدا جونم کمکم کن محتاجتم.نفری یه صلوات مهمونم کنین هرکی فرستاد لایک کنه

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

اسی ببخشید 

لطفا برای تاپیک آخرم گزارش بزنید براتون ایت الکرسی میخونم لایکم کنید 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️