2777
2789
عنوان

خیلییی تنهام

315 بازدید | 26 پست

بچه ام از تنهایی امروز خیلی گریه کرد منم کلی گریه کردم تازه خوابید تا فردای تنهایی دیگر رو شروع کنه...هیییچ کسی نیست ...بچم مادربزرگ میخواد ...حاضر نمیشن یه دو شه هفته کسی بیاد پیشش...منم از راه ۱۵ ساعته با بچه کوچیک تو این سرما واقعا برام عذابه....دلم میخواد یکبار همه دور هم باشیم دلم میخواد یه شب شام دعوت بشیم...دلم میخواد صدای خنده چندتا ادم تو خونم بیاد دلم میخواد صدای زنگ خونه ام به صدا در بیاد ..دلم میخواد بچم بدوه بره در رو روی خاله و مادربزرگ و عمو و عمه باز کنه...دلم هوس دعوت یه تولد کرده دلم برا یه آش پختن و سمنو پختن دور هم تنگ شده...امروز وقتی در اوج ناامیدی و گریه بچم رو بردم مهد و بخاطر چنگی که یکی بچه هو روی صورت بچم کشیده بود از مربیش خواهش کردم مراقبش باشه جاگزین مدیر گفت خب اینقدر حساسی نیارش...اینجا هم دیگه مهد.کودکی این ساعت رو نداره تو دلم فریاد کشیدم کجا ببرمش...حتی پارک درستی اینجا نداره..واقعا امروز اونقدر بم فشار اومد که گریه های بچم رو دیدم که میخواستم خودمو بکشم واقعا می ارزه شاید یه مادری گیرش بیاد کس و کار داشته باشه و مثل من بی کس نباشه..

من  منتها بچم  ندارم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم درکت میکنم کاملا...منم تو غربت موندم.خیلی سخته برام😥😥همیشه به این فکر میکنم بچه دار شم همش تنهایی باید بزرگش کنم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
یعنی هیچکس نمیاد؟

من مامانم میگه بچه بیار تو غربت سرت گرم شه..میگم مگه چندتا بزرگ کردم دست تنها نمیتونم نمیخوام بیارم،میگم تو میای دو هفته کمک کنی،میگه من اونجا چیکار دارم...از الان داره میگه خودش😑😑

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

این چ حرفیه...هیچ زنی برای بچه جای مادرشو نمیگیره

بنظرم خودت بیشتر باتنهایی مشکل داری تابچه...

دیدتو عوض کن‌...مثلا من ک خواهرام ومادرم و خانواده شوهرم هستن خیلی ب کارم میان؟یا بچم دیگ تنهایی نمیکشه؟

دونفرین..جفتتون باهم خوش بگذرین..بشین دوست هم

جدای از اینا برا خودت دوستی چیزی پیدا کن رفت وآمد کن...

خوشی های زندگی تو ببین و شاد باش این لحظه ها میگذره 

خدا رو شکر کن یه بچه ی سالم داری 

خوشحال باش خانوادت رو داری 

خیلی چیزها برای خوشحالی هست باید دیدمون رو عوض کنیم 

با همسایه ها رفت و آمد کن 

یه دوست قابل اطمینان پیدا کن که بچه داشته باشه 

و...

خیلی کارهای  دیگه

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام