2777
2789
عنوان

خیلییی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست

عزیزممم💚

چقدر با خوندن تاپیکت احساس کردم ناراحتی و داری عذاب میکشی 

ناراحت نباش وقتی ادما نمی تونن دلیلی واسه حال خوبت باشن خودت تلاش کن واسه خوشبختی و شادیت

چند تا فیلم قشنگ بگیر نگاه کن سریالا رو دنبال کن 

رمان بخون

اگه شرایطش رو داری باشگاه برو

بهت قول میدم یه کلاس زبان رفتن کلی روی روحیت تاثیر بذاره

پیج اینستا بزن از روزمرگی هات بنویس توش 

کتاب بخون

به زیبایی و پوستت اهمیت بده 

اگه بهش اعتقاد داری نماز بخون

ببین از زندگیت چی میخوای واسه خودت هدف بزار 

باور کن دوست و فامیل فقط بهت آسیب میرسونن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلی آدم دور و برم هست خودم حوصله ندارم غصه ی نداشته هارو نخورین انقد از زندگیت لذت ببر فک کن تک فرزندی منم تو شهر غریبم یه خواهرم فقط اینجاس انقد دغدغه داریم که دیگه مهمون اومدن و رقتن توش گمه از زندگیت لذت ببر تفریح کن کتاب بخون این مسیله انقدر مهم نیس که زندگی رو به خودت و طفل معصوم تلخ کنی

عزیزممم💚 چقدر با خوندن تاپیکت احساس کردم ناراحتی و داری عذاب میکشی  ناراحت نباش وقتی ادما نم ...

اون خط اخر رو قبول دارم...خیلی بخاطر سر نزدن هاشون از پا درم آوردن...خیلی وقته عادت کردم باز امشب با گریه های بچم داعون شدم...بم میگه من خاله ام تو هم یعنی منی..حالا بیا بوست کنم...اینقدر هوای دیدن و بوسیده شدن از طرفشون رو داره😔😔

عزیزم مشکل خیلی ها الان تو این زمونه تنهاییه

فقط بدون خیبی ها مثل تو هستن اینجوری یه کم ارومتر میشی 

من ۱۱ساله ازدواج کردم تمام زندگیمو به تنهایی گذروندم چه کم و زیاد ها که تنهایی پشت سر نذاشتم الان پسرم ۶سالشه هفته ها تو خونه تنهاییم همسرم شغلش طوریه که یا شماله یا جنوب درامدش هم اصلا به کارش نمی ارزه چاره نداریم فقط همین 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

الان پیش دبستانی میره روزهای زوج هم میبرمش باشگاه باز اوضاع به کم بهتره ولی وای به وقتی تعطیلات بشه ادم روانی میشه 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉