2777
2789
عنوان

قرص لاغری چی خوبه؟

240 بازدید | 21 پست

من علیرغم عقیده ام لاید یه چیزی مصرف کنم جلوی اشتهامو بگیره.  اولین باره تو زندگیم وزنم با سرعت داره بالا میره. باورم نمیشه. 

باید جلوی اشتهام گرفته شه. همه کارهای دیگه اعم از ورزش و رژیم هم امتحان کردم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک میکردم رژیم دارم تا اینکه رفتم متخصص تغذیه😜اشتباهاتمو متوجه شدم و دارم رعایت میکنم،همون پولو خرج رژیم گرفتن بکن و اگه دکترت صلاح دونست برات قرص تجویز میکنه

مغزم از همهمه پر یکسره تا جا نشدن،ترس بد دارم از این حالت دیوانه شدن#صاحب_عزیزی
من فک میکردم رژیم دارم تا اینکه رفتم متخصص تغذیه😜اشتباهاتمو متوجه شدم و دارم رعایت میکنم،همون پولو ...

رفتم. جایی که خیلی معروفه. جایی که قبلا ازش نتیجه خوبی گرفتم ولی واقعا الان نمیتونم جلوی اشتهای وحشتناکمو بگیرم

رفتم. جایی که خیلی معروفه. جایی که قبلا ازش نتیجه خوبی گرفتم ولی واقعا الان نمیتونم جلوی اشتهای وحشت ...

اشتهای منم این اواخر وحشتناک شده بود خدا رو شکر دو هفته س با شروع رژیم تونستم خودمو کنترل کنم

مغزم از همهمه پر یکسره تا جا نشدن،ترس بد دارم از این حالت دیوانه شدن#صاحب_عزیزی
چطور اخه

نمیدونم واقعا چون خودم با نصف کردن حجم  غذا و پیاده روی نامنظم و اینا فقط سرعتذچاق شدنم به شدت کم شد البته دیگه بیش اندازه چاق شده بودم قبلش متاسفانه

کیمیاگر شده ام ...
نمیدونم واقعا چون خودم با نصف کردن حجم  غذا و پیاده روی نامنظم و اینا فقط سرعتذچاق شدنم به شدت ...

همه اینا رو میدونم خودم تا الان چندبار همینجوری که شما میگید کم کردم. واقعا یه چیز ناجوری شده اشتهام. نمیتونم بی رویه خوردنمو کنترل کنم

پودر پروتئن ولنس بگیر گلم ھم طبیعه و از ویتامین و میوہ ھا درست شدہ یعنی ویتامینای بدنتُ تامین میکنه ھم سریع جلو اشتهای کاذب رو میگیرہ 

من شکلاتیشُ داشتم با شیر میخوردم خیلی عالی بود 

در کنارشم ھم ژل میزدم ھم میرفتم باشگاہ 

اشتهام کم شد راحت وزن و سایز کم کردم خیلی خوب بود واسه من تونستم واسه جشن لباسی که میخوامُ بپوشم