2777
2789
منم اینجوری فک میکنم بخدا ی حسایی دارم ک احساس میکنم از اینده خبر دارم

منم این حسو دارم البته قدیم بوده اما حس میکنم شدید تر شده .... ی کلیپ دیدم راجب اب شدن یخای قطب شمال نصف ی کوه یخی ریخت پایین خیلی ترسناک بود ...همش فک میکنم اگ چندتا مث این کوه اب بشن کل زمینو اب برمیداره

کاربر قدیمی ام😁 از درخواست دوستی بیزارم ..ممنون میشم درخواست ندین کاردارین ریپلای کنین یا منشن.... من ی درونگرام و نسبت ب حریم خصوصی حساس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو هفته دیگه که یه همایشه لغوش نکنن چینی ها وارد ایران میشن والبته ممکنه بیماری را با خودشون بیا ...

وااای  ن توروخداااا....خداازشون‌نگذره اگه لغوش نکنن😢😭😢

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
خوبی؟ همین الان یادت بودم

مرسی گلم واای منم همیشه بهت فک میکنم عاااشقت شدم رف😂😂😂😂❤

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
داروش پیدا شده از فردا تو چین توزیع میشه

یعنی خوب میشه هرکس بگیره

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
دوسالونیم دیگه

😲😲😲😭😭😭😭🙁🙁🙁😦😦😦😭😭😭😭😢😢😢😢وااای جدی توروخدا خیلیییییی براااام مهممممممم  خیلی خیلی  ....  وااقعا 

ماهم  چندتا فامیلامون میرن چین ومیان یاخدا من واقعا بخداخیلی میترسم 😭😭

خب الان  نرن بهشون بگید  چرا رعایت نمبکنن  اخه 

من هر ویروسی میادتوایران  اول میادتوخونه ما  تنم میلرزه  بخداااا😥😥😥😭😭😭