nilii_20 مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 عنوان اخرزمان😐 | مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 74 پست بچه ها چرا انقد داره بلا میاد سر کل جهان 🍁 1398/11/06 | 21:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 همیشه اتفاقای بد تو کل دنیا بوده،منتها وسایل ارتباطی نبوده که مردم بفهمن یه جای دیگه دنیا چه خبره اخه امسال زیاد شده چندسال پیش باوجود ارتباطات این چیزا نبوده که 🍁
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 شقاوت در حد اعلای خودش میرسه... واز طرفی حسابی ادم های با ایمان از ادم های بی ایمان غربال میشن..... ... ینی چی 🍁
خانومییییییییییییی عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 2526 داروش پیدا شده از فردا تو چین توزیع میشه راسته میگن داره سمت ایران میاد😓😓😓
آرسام9584 عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1912 اخه امسال زیاد شده چندسال پیش باوجود ارتباطات این چیزا نبوده که خب نسبت به چند سال پیش ارتباطات خیلی بیشتر شده،همین 5سال پیش تا حالا حساب کن
0کلئوپاترا۰ عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 148 نمی دونم چرا منم فک میکنم جز اخرین انسانایم آلودگی بیش از حد زمین افرایش گاز گلخونه ای و اب شدن یخ قطب ها افزایش زلزله ها اتیش سوزی جنگها و جنگ های تو منطقه و... کاربر قدیمی ام😁 از درخواست دوستی بیزارم ..ممنون میشم درخواست ندین کاردارین ریپلای کنین یا منشن.... من ی درونگرام و نسبت ب حریم خصوصی حساس❤
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 راسته میگن داره سمت ایران میاد😓😓😓 ما دیگه عادت کردیم ب بلا😤 🍁
آقامسعود عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 707 راسته میگن داره سمت ایران میاد😓😓😓 اگه تو هفته دیگه که یه همایشه لغوش نکنن چینی ها وارد ایران میشن والبته ممکنه بیماری را با خودشون بیارن ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ...💔
سامانتاجون عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10279 ینی چی یعنی دو دستگی محض دیگه......بد و خوب.....کافر ومسلمان واقعی......اینقدر امتحانا سخت میشه که افراد با خلوص واقعی فقط از پسش بر میان.... اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!
نیلوفرطلایی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5620 فکر نکنم ربطی به این زمان داشته باشه،قبلا هم طاعون ،وبا و خیلی بیماریهای کشنده بوده
dellsana عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2826 وای خدا نکنه بیاد تو ایران😥😥البته اگه بیادم میگن ما خبر نداشتیم بعد یه ماه خبرو پخش نکنم موقعی که فراگیر شده باشه واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 نمی دونم چرا منم فک میکنم جز اخرین انسانایم آلودگی بیش از حد زمین افرایش گاز گلخونه ای و اب ش ... منم اینجوری فک میکنم بخدا ی حسایی دارم ک احساس میکنم از اینده خبر دارم 🍁
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 سر کل جهااان نسر ایرااااان فقد!!! * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
dellsana عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2826 منم اینجوری فک میکنم بخدا ی حسایی دارم ک احساس میکنم از اینده خبر دارم بگو من کی باردار میشم😅 واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
hor_alriyahi عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 320 سر کل جهااان ن سر ایرااااان فقد!!! خوبی؟ همین الان یادت بودم