2777
2789
منم اینجوری فک میکنم بخدا ی حسایی دارم ک احساس میکنم از اینده خبر دارم

منم این حسو دارم البته قدیم بوده اما حس میکنم شدید تر شده .... ی کلیپ دیدم راجب اب شدن یخای قطب شمال نصف ی کوه یخی ریخت پایین خیلی ترسناک بود ...همش فک میکنم اگ چندتا مث این کوه اب بشن کل زمینو اب برمیداره

کاربر قدیمی ام😁 از درخواست دوستی بیزارم ..ممنون میشم درخواست ندین کاردارین ریپلای کنین یا منشن.... من ی درونگرام و نسبت ب حریم خصوصی حساس❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تو هفته دیگه که یه همایشه لغوش نکنن چینی ها وارد ایران میشن والبته ممکنه بیماری را با خودشون بیا ...

وااای  ن توروخداااا....خداازشون‌نگذره اگه لغوش نکنن😢😭😢

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
خوبی؟ همین الان یادت بودم

مرسی گلم واای منم همیشه بهت فک میکنم عاااشقت شدم رف😂😂😂😂❤

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
داروش پیدا شده از فردا تو چین توزیع میشه

یعنی خوب میشه هرکس بگیره

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
دوسالونیم دیگه

😲😲😲😭😭😭😭🙁🙁🙁😦😦😦😭😭😭😭😢😢😢😢وااای جدی توروخدا خیلیییییی براااام مهممممممم  خیلی خیلی  ....  وااقعا 

ماهم  چندتا فامیلامون میرن چین ومیان یاخدا من واقعا بخداخیلی میترسم 😭😭

خب الان  نرن بهشون بگید  چرا رعایت نمبکنن  اخه 

من هر ویروسی میادتوایران  اول میادتوخونه ما  تنم میلرزه  بخداااا😥😥😥😭😭😭