منم این حسو دارم البته قدیم بوده اما حس میکنم شدید تر شده .... ی کلیپ دیدم راجب اب شدن یخای قطب شمال نصف ی کوه یخی ریخت پایین خیلی ترسناک بود ...همش فک میکنم اگ چندتا مث این کوه اب بشن کل زمینو اب برمیداره
کاربر قدیمی ام😁 از درخواست دوستی بیزارم ..ممنون میشم درخواست ندین کاردارین ریپلای کنین یا منشن.... من ی درونگرام و نسبت ب حریم خصوصی حساس❤
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
ماهم چندتا فامیلامون میرن چین ومیان یاخدا من واقعا بخداخیلی میترسم 😭😭
خب الان نرن بهشون بگید چرا رعایت نمبکنن اخه
من هر ویروسی میادتوایران اول میادتوخونه ما تنم میلرزه بخداااا😥😥😥😭😭😭