2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 71 پست
حالا فعلا من بخاطر نونش میخوام من هیچ غرضی ندارگلم دارم میگم تو شهرستانی هستیم که برای همه مراسمات خ ...

شیراز بعد از تهران از لحاظ حقوق و کار بالاترین رتبه رو داره و برادر شوهر منم شیراز زندگی میکنن 

پس از لحاظ حقوق و مزایا فکر نکنم از شهر شما کمتر باشه 

احتمالا شوهرتون حجت الاسلام و المسلمین هستن که اگر لباس بپوشن کلی درآمد دارن

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
نشد با چند نفر مشورت کرده بود گفتن درامدی نداره😥

ولی اگه لباسرو بپوشه یهو جوگیرمیشه گیرمیده خانوم توخونه چادربپوش خانوم یکم فاصله بگیر

میدونم اسم کاربریم جالب نیست ولی مجبورشدم اینو بزارم هرچی اسم میزدم میگف تکراری.حتی اووووف زدم نوشت تکراری..لطفا یکم احترام بزارید توهین نکنید🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تبلیغ چی؟!!!!!    

تبلیغ دین و اسلام دیگه 

حجابتو هم درست کن تا با تسبیحم سیاه و کبودت نکردم 😠

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

[QUOTE=] من قصد توهین ندارم فقط یه سوال دارم کسی که آخوند میشه برای پول میره حوزه یا برای علم و معرفت اگر ب ... [/QUOTE]

مگ کار و درامد با علم و معرفت ناسازگاره؟؟؟

مث اینه بگیم پزشکا برای درمان بیماران و کسب علم کار میکنن یا برای ثروت ! اگ برای ثروته چرا خودشون رو ناجی ادما میدونن!! 

چ شغلی بهتر از اینک ادم هم نفس خودشو پاک کنه هم هم نوع های خودشو راهنمایی کنه و در کنارش رزق حلالم داشته باشه؟؟؟؟؟

ولی اگه لباسرو بپوشه یهو جوگیرمیشه گیرمیده خانوم توخونه چادربپوش خانوم یکم فاصله بگیر

عمرا شرط گذاشتم براش من چادر میپوشم بیرون ولی وقتی گردش یا عروسی میریم نه و ارایشم کامل میکنم و اصلا از گیر دادن خوشم نمیاد

😆😆😆

اینجوری که معلومه نه خودش نه شما زیاد تمایلی به این کار ندارین 

و اگه نظر بچه‌ها رو پرسیدین

منم راستش به دلایل زیاد که اینجا جاش نیست بگم، نمیپسندم

بنظرم خودش یا شما و چه بهتر که دوتاتون

شغل کمکی دیگه ای رو پیگیرش باشین

حالا هر چیزی از تدریس مدرسه و مهدکودک و خصوصی 

یا یه هنری که انجام بدین یا یه کار کامپیوتری 

خیلی چیزا میشه

یه شغل خونگی یا دورکاری... 

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

حوزوی هاروبدجلوه ندید!!!!!

مبلغ دین هم باشن بایدتحصیلاتشونوبه حدنصاب برسونن!!!!!

شماتاپیکتونگاه کردی؟

لحن هارو؟!

خیلی زشته اگربرای سراستفاده ازلباس پیامبرهستش وخلوص دینی واعتقادی نداریدوارداین شغل نشه چون وجهه ی دین خراب میشه...

اگرقراره این چنین دفاع بشه ووابطه نون و...اصلاًوارداین شغل نشه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

حتماًیه نگاه به امضام بندازید🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

در آمد داشته باشه بزار بره کارش که تموم شد لباسشو بزاره تو ساک بیاد خونه مهم پوله از بی پولی ادم به گدایی میوفته یکی از اشناهای ما میرهذخونه پولدارا گربه سگ میشوره خیلی درامدشون رفته بالا خونه خریدن منم به شوهرم گفتم باهاش برو میگه میترسم از گربه حالا قرار شده خوده یارو گربه ها رو بشور شوهرم سگارو

اره خداروشکر خیالم راحت شد این اینترنت اخرش به سرطان رسوندش😢

همیشه همین جوری دیگه گرفتی نت وباورنکنی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
عمرا شرط گذاشتم براش من چادر میپوشم بیرون ولی وقتی گردش یا عروسی میریم نه و ارایشم کامل میکنم و اصلا ...

ببین کی گفتم ناخوداگاه اینطوری میشه وقتی تو شرایط محیتش قراربگیره تحت تاثیرقرارمیگیره

میدونم اسم کاربریم جالب نیست ولی مجبورشدم اینو بزارم هرچی اسم میزدم میگف تکراری.حتی اووووف زدم نوشت تکراری..لطفا یکم احترام بزارید توهین نکنید🙏🙏