2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 71 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره بخدا عموش شغلش همینه دوتا خونه خیلی بزرگ تو شهرمون داره

پس تو هم واقع بین باش گلم. ۲۱ سالمه ولی الان میفهمم پول خوشبختی نیاره حداقلش اینه که از بدبختی جلوگیری میکنه. ولی اول ازهمه چی سلامتی باشه ودل خوش واسه شما وهمه.واسه حاجتم دعا کنید عشقا🙏🙏🙏

اره خودشم سید هستن

بنظر شما باید قبل ازدواج میپذیرفتی ک لباس ایشون رو قبول داری یا نه

باخودت کنار بیا. پذیرشش سخت نیست.

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

وااااا

مگه میشه

مگراینکه ده سال درس خارج فقه روبخوونن الکی که انقدردرآمدندارن

من خودهرم طلاق گرفته شوهرسابقش ۵سال حوزه خوونده بودوالاحقوقش ۲۵۰بودالی۷۰۰

مزایاداشت ولی خیلی کم بود

شوهرشمااگرکم خوونده هنوزخیلی راه داره 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

نمیدونم چرا احساس میکنم غرضی تو تاپیکتون هست

برادر شوهر من روحانی هستن ولی درآمد آنچنانی از این کارشون ندارن 

توی یه فروشگاه هم مسئول خرید هستن و درآمدشون از این راه تامین میشه

کسی میره حوزه درس میخونه که بهش اعتقاد داشته باشه نه واسه نونش   چون نونی نداره

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
وااااا مگه میشه مگراینکه ده سال درس خارج فقه روبخوونن الکی که انقدردرآمدندارن من خودهرم طلاق گرفت ...

عزیرم میره تبلیغ روزی چندجا و کمشم ۱۰۰تومن میدن

😆😆😆
قبل ازدواج لباس نداشت و قصد پوشیدنشم نداشت

قصد رو نباید در نظر میگرفتی ک. بالاخره درسش رو خونده احتمالش زیاد بود ی روز مجبور بشه بپوشه. یا دلش بخاد بپوشه

کنار بیا باهاش. عروسِ حضرت زهرا شدی خوشبحالت

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
نمیدونم چرا احساس میکنم غرضی تو تاپیکتون هست برادر شوهر من روحانی هستن ولی درآمد آنچنانی از این ...

حالا فعلا من بخاطر نونش میخوام من هیچ غرضی ندارگلم دارم میگم تو شهرستانی هستیم که برای همه مراسمات ختم وروضه ایشونو دعوت میکنن و مبلغی میدن که خوبم هست قبول دارم تو بعضی از شهرا واقعا درامد کمه

😆😆😆
عزیرم میره تبلیغ روزی چندجا و کمشم ۱۰۰تومن میدن

روزی صدتومنم بگیره میشه۳تومن!!!!!ماهانه

دامادسابق مابوده تواین چیزابلدم

خواهرشوهرخودم چهارسال رفت دیدن دروسشوحدنصاب پاس نکرده انداختنش بیرون!

خودمم فقه وحقوق خووندم اگردرس خارج فقه نخوونی اصلاًدرآمدت آنچنان نیس!!!!!!

مگراینکه بری نمازقضاوروضه هاو...که اونم ماخی ته ته ش همین سه تومن که اونم والاماندیدیم تودامادمون😒

تازه داداشش طب اسلامی خوونده بشدتم زرنگه دروس خارج فقه هم خوونده ملبس هم هستش انقدردرآمدداره...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
واقعا تکلیفم با خودم مشخص نیست نه من خوشم میاد نه روحیه ی خودش میخوره به این چیزا 😩

پس چرا میخوای بگی بره! ادم کاری رو میکنه ک علاقه داشته باشه 

چرا خودت نمیری سرکار؟؟؟؟کمک خرج زندگیتون شی 

کتاب اثر مرکب رو بگیر بخون عزیزم